Добрі справи «Справедливості»: результати й досягнення Руху

Рух «Справедливість» щодня бореться за права людей. І лідер нашого Руху Валентин Наливайченко йде в президенти саме для того, щоб українці на власній землі почувалися захищеними й потрібними державі. Наша мета — зробити життя людей гідним на рідній землі. Зробимо так!

IMG_4449

Добрі справи «Справедливості»:

Надали безкоштовну юридичну допомогу більше понад 10 000 українців у питаннях захисту їхніх прав проти корумпованих чиновників всіх рівнів.

Усього 75 АТОвців звернулися до нас за допомогою довести в судовому порядку їхню участь у бойових діях. Кожному допомогли здобути статус УБД.

Юристи Руху в Дніпрів Апеляційному суді допомогли двом воїнам АТО відсудити в держави законні 300 тисяч гривень за поранення, отримані під час несення служби в зоні проведення Антитерорестичної операції на сході країни.

У зону АТО передали:

  • 12 квадрокоптерів та 4 дрони для Центру аеророзвідки Марії Берлінської
  • більше 100 засобів для обігріву й теплий одяг
  • 37 одиниць відремонтованої військової техніки;
  • близько 100 тонн продуктів харчування;
  • 7 модулів безпеки для наших військових на передовій.

Відстояли гуманітарну гімназію в Млинові Рівненської області.

Наші депутати в ОТГ боряться за Судововишнянську міську лікарні у Львівській області, яка обслуговує 11500 людей із 7 сіл.

Захистили людей, які проживають понад 30 років в гуртожитку медичних працівників у Чернігові. Відстояли їхнє право на приватизацію житла.

Боремося за збереження унікального в Україні заводу «Геосистема» в Вінниці, де виготовляють надскладні сучасні прилади для картографів і геологічних досліджень.

Відстоюємо пільги й гарантії дітям війни, готуємо відповідний законопроект (ГО “Діти війни”).

Боремося за надання підтримки вимушеним переселенцям, які 4 роки живуть у жахливих умовах в транзитному модульному містечку в Харкові. Діти з інвалідністю не можуть навчатися – влада не забезпечила громадський транспорт для людей.

Ошукані вкладники звернулися до нас через бездіяльність правоохоронців і схему, за якою громадяни позбавляються своїх грошей в мережі ломбардів «Демос» у Запоріжжі. Рух “Справедливість” втрутився — обмінники закрилися, але продовжували працювати підпільно «для своїх». Наразі наша боротьба із шахраями триває.

Рух “Справедливість” на Закарпатті у співпраці з чеськими партнерами провів реконструкцію понад 15-ти дитячих садочків регіону.

Завдяки наполегливій роботі юристів Руху “Справедливість” Рівненщини екс-міліціонер, нині інвалід І групи, Юрій Степуков із родиною нарешті зустрів Новий рік у новій квартирі. Після 10-ти років ходіння по різних інстанціях, родина з трьох осіб — із малою дитиною та чоловіком із особливими потребами — нарешті переселилася з кімнати в 12 квадратних метрів у квартиру з двома кімнатами, власною кухнею та вбиральнею.

Надаємо підтримку медикам ПДМШ ім. Пирогова. Домоглися надання українського громадянська медику-волонтеру Ользі Симоновій, яка брала участь у військових діях на сході України.

Зібрали й передали до Бахмутської районної лікарні книжки для медичної бібліотеки.

Правовий центр «Справедливості» Чернігівщини допомагає постраждалим від минулорічної зливи добитися від влади належної допомоги та компенсації. Приватні будинки чернігівців стали непридатними для життя, проте уряд не виділив жодної компенсації людям. На початку лютого з мешканцями підтопленої вулиці Декабристів зустрівся лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Це тільки початок! Безпека, здоров’я, благополуччя й захист кожного громадянина — фундамент справедливої та успішної України.

MIXADVERT