Очищувач легеней, нирок, крові, жовчного міхура і не тільки! Просто пий цей відвар з 2 компонентів!

Імунна система складається з органів і тканин в організмі, і вони разом боряться з чужорідними тілами: бактеріями, вірусами …

Легені також є одним з найбільш важливих органів і відповідають за поставку і зберігання кисню, в той час видалення вуглекислого газу з організму йде через ніс. Якщо ніс забитий через слиз, це може вплинути на легені також.

Таким чином, щоб зробити імунітет сильним, ви повинні постійно про нього піклуватися. Ми пропонуємо вам чарівний напій, який стимулює і зміцнює імунну систему. Це дуже добре як для дітей, так і дорослих!

Накопичення слизу може бути викликано алергією, застудою, вірусами. Це стає серйозною проблемою, якщо вона зберігається і з’являється зеленувата мокрота, кров змішується зі слизом. Це означає, що щось не так з вашими легенями і потрібно звернутися до лікаря.

Цей напій допоможе зміцнити вашу імунну систему і очистити легені від слизу. Все, що вам потрібно, це овес, мед і вода, щоб зробити чарівний напій.

– Промийте 1 стакан вівса водою і залийте його 1 склянкою окропу, дайте настоятися 5-7 годин, потім додайте ще 1 склянку окропу і поставте на повільний вогонь і кип’ятіть протягом 1-2 хвилин. Накрийте кришкою і дайте настоятися 30-40 хвилин, потім процідіть.

В цей відвар додайте 1 стакан натурального меду і добре перемішайте. Перелийте в скляний посуд і зберігайте в холодильнику.

Рекомендується пити по 30-40 мл цього напою на порожній шлунок. Навіть дитина може пити його і підвищити імунну систему.

Ви повинні продовжувати робити це протягом 40 днів. Потім зробіть перерву на 15 днів і повторіть ще раз протягом 40 днів. Не пропускайте прийом і переконайтеся, що ви робите протягом 40 днів.

Ваша імунна система стане досить сильною, щоб боротися проти будь-якого типу вірусів і бактерій.

Цей напій повністю виключає утворення надлишку слизу в горлі і легенях. Легені будуть очищені від слизу і будуть працювати на повну силу, доставляючи достатню кількість кисню вашим клітинам.

MIXADVERT