Астролог Влад Росс назвав небезпечну дату вторгнення РФ в Україну: хто постраждає

За словами астролога, Росія може напасти на Україну 8 березня.Влад Росс / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)Влад Росс / фото УНІАН (В’ячеслав Ратинський)

Український астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі УНІАН розповів, що Росія може напасти на Україну 8 березня 2022 року.

“Президент РФ Володимир Путін дуже любить жінок. Тому найнебезпечніша дата для вторгнення – це 8 березня. Але якщо він не сунеться в Україну в цей день, то вже не сунеться ніколи. Знак Зодіаку Путіна – Терези. Це говорить про те, що він нерішучий”, – сказав Влад Росс.

Також він додав, що Путін – це людина, яка може довго вести переговори, але на якісь рішучі вчинки він не здатний.

“Переговори, балаканина та інше – це його стиль. Він любить залякувати людей. Але наступати на Україну – це занадто серйозно. Тому потішу всіх: Путін не буде вести повномасштабну війну в нашій країні”, – додав Росс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНедоліки кожного знаку Зодіаку: ваші головні мінусиПри цьому астролог зазначив, що якщо РФ таки вторгнеться на територію нашої країни 8 березня, то постраждати можуть Луганська і Донецька області. А ось Київ, Харків, Одеса і Львів, за словами Влада Росса, не постраждають.

MIXADVERT