І дощ змиває весь асфальт…

І дощ змиває тут асфальт… А чим ще можна пояснити його відсутність в тих місцях,  де він повинен бути на дорогах в Новоукраїнці?

В народі завжди казали – де тонко там і рветься… А тут , як і час, асфальт іде за водою, підскакує вгору і вистрибує, звільняючи ями після ремонту. А як насправді повинно бути можна за контрастом побаченого, можна зрозуміти перетнувши кордон Новоукраїнської ОТГ. Чомусь там дорожне асфальтне покриття на диво ціліше, і навіть має не змиту дощами розмітку. Таке спостерігається в  судніх Добровеличківській та Помічнянських громадах. PR-у  влади там немає, а дороги Є!

Ці дорожно-асфальтні проблеми ще більше оголили та заглибили в ями червневі дощі цього року. Це саме вони безсовісно перетворили у місиво те, що зветься дорогами в новоукраїнській ОТГ, а саме у славному місті Новоукраїнка. Чиновники поховалися від дощу… А цікаво – невже вони на своїх авто не їздять тими дорогами? Ями перешкоджають дістатися на виклик швидким допомогам, та навіть біля лікарні ями і місиво.

Крім дорожних проблем дощі запустили в ріст по пояс і вище бур’яни. Є тепер де діткам грати у схованки. Таке було можливе навіть під стінами мерії, допоки під тиском соціальних мереж буряни не ліквідували. А до того вовчі  хащі були, як кругом по місту, де немає господаря. То ж і кабінет голови частенько порожніє. Замість самого в ньому лише його штандарт, а за межами три заступники, керуючий справами та секретар ради.

Чому з багатомільйонного бюджету громади немає коштів на дороги? Чому здобуті гранти, про які можна багато чуті різних PR-розмов обходять цю проблему? Невже дощі змивають не лише дорожне покриття у Новоукраїнці, але і кошти на реконструкцію того, що досі називають шляхами сполучення? Про це якось не вдається почути від влади. Де гранти не на фонтани чи гойдалки, а на шляхи? Мабуть в Новоукраїнці надивилися телевізора і чекають на дрони-таксі, для яких асфальтовані шляхи зовсім не потрібні?

Замріяна Новоукраїка живе поки що мріями та балачками про світле майбутнє від свого голови Олександра Корінного. А чи збудуться ті мрії самі собою? Мабуть на часі голові  ОТГ…  якось припинити ці дощі,  чи зробити ще щось дійсно корисне  для громади ?

Максим Буцалюк

MIXADVERT