…ордло увійшли до України у вигляді автономії і що відбувається

Про мою книжку і актуальну політику. Кравчук, Фокін, які Україну представляють у Мінську, продовжують говорити про лугандонію як про суб’єкт, котрий щось вирішує. Кравчук хитріше і дипломатичніше. А Фокін тупо і в лоб. Мабуть, такі собі добрий і поганий – лише не поліціянти, а хто? Мабуть, партійні функціонери.

Це означає, що ідея повернення окупованих територій до складу України у вигляді автономії завуальовано звучить все сильніше і сильніше. Але ж мова не про мир, а про підпорядкування України Московії. Формально мир настане, але фактично триватиме прихована війна.

Тому у своїй майбутній книжці я вирішив змінити акцент: поставити наголос на оповіданнях, які описують гіпотетичну ситуацію: ордло увійшли до України у вигляді автономії і що відбувається при цьому. Мова там не про високу політику, а про стосунки між людьми, хоча і політика теж присутня. https://life.pravda.com.ua/columns/2019/07/3/237410/

А роман про карколомні пригоди журналіста на війні буде після них. Книгу видаю за власний кошт. Докладніше про роман у першому коменті. Але при цьому прошу підтримки.

Але перед виданням книжки я би хотів провести своєрідний моніторинг. Пропоную вам попередньо заплатити за книжку.

Обсяг її десь 330 тис. знаків. Буду вдячний, якщо ви за кожен примірник перекажете 200 гривень на картку, номер якої вказано нижче.
Іноземці можуть переказати 10 доларів на номер ще однієї картки.

Якщо ви вирішите підтримати мій проект соліднішими сумами, то плюс вам буде у карму. Від кількості ваших замовлень залежатиме тираж книжки.

Всі ті, хто перерахував гроші, отримають примірник книжки після її публікації. Доставка коштом замовника.

Приватбанк, Луканов Юрій Вадимович:
4149629330193111 – гривні

Privatbank, Yuriy Lukanov:
4731219630404337 – USD

Юрій Луканов

MIXADVERT