Ми маємо добре засвоїти уроки історії і не повторювати помилок

Si vis pacem, para bellum
( хочеш миру-готуйся до війни).
Це стара як світ і тисячоліттями перевірена істина.

Ніхто крім нас самих нас не буде захищати і всі ці домовленості про припинення вогню не будуть варті нічого, поки Україна не буде мати сильну та добре підготовлену і оснащену армію.
Поки ми будемо розраховувати на когось і не зрозуміємо ,що самим надійним нашим союзником є наші Збройні Сили, війна не закінчиться,або завершиться для нас поразкою.
Ми маємо добре засвоїти уроки історії і не повторювати помилок сьогодні і у майбутньому.
Нам уже багато разів давали різні гарантії та обіцянки ,і в тому числі в рамках «Будапештського меморандуму» , а потім вводили ембарго на постачання в Україну зброї і залишили сам на сам з до зубів озброєним агресором.
У нас ще довго будуть в пам’яті Іловайськ і Дебальцеве та підступність росіян,які порушили всі домовленості і влаштовали пастку для украінськоі армії.

Нас і далі будуть продовжувати вбивати і дурити,якщо ми не будемо тверезо оцінювати ситуацію,організовано відстоювати національні інтереси,розраховуючи в першу чергу на власні сили.
Ми сьогодні не повинні довіряти пустим обіцянкам і маємо вимагати від Верховного головнокомандувача забезпечення належного захисту України від російськоі збройної агресії , або піти у відставку і звільнити це місце для більш достойного і ефективного загальнонаціонального лідера.

Oleg Bereziuk

MIXADVERT