Візит керівництва Національної музичної академії України ім. П.Чайковського до ОАЕ

Міжнародні контакти НМАУ розширюються!
 Триває резонансний візит керівництва Національної музичної академії України ім. П.Чайковського до ОАЕ.
Відбулися зустрічі з нашим Послом та з очільниками Нью-Йоркського Університету Абу-Дабі.

Посольство України в ОАЕ на Своїй офіційній сторінці розмістило інформацію про візит ректора Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського Максима Тимошенко 1 березня 2020 р., в м. Абу-Дабі.

У Посольстві України в ОАЕ відбулася його зустріч з Послом Ю.Полурезом. Потім, за сприяння української дипломатичної установи, М.Тимошенко відвідав Нью-Йоркський Університет Абу-Дабі, де зустрівся з керівництвом Музичного Факультету цього вищого навчального закладу в особі Т.Стегаля. Після огляду спеціалізованих університетських приміщень та інфраструктури, сторони обговорили можливість встановлення співробітництва у найближчому майбутньому та підписання, у цьому зв’язку, партнерської угоди, проект якої було передано на розгляд керівництва Нью-Йоркського Університету Абу-Дабі.

Висловлюємо щиру вдячність Послові України в ОАЕ Юрію Полурезу, аташе Посольства України- Дмитрові Василенку за сприяння у започаткуванні співробітництва Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського з музичною Філією Нью-Йоркського університету в Абу-Дабі, а також Германові Макаренку за допомогу в організації візиту!

MIXADVERT