Львівське земляцтво активно поповнює ряди МКМС

Друзі, привіт всім, хто вболівав за мене як за голову Держтуризму. По перше, я вам щиро вдячна, ви дуже багато мені в чому допомогли. Ціную

По друге, я радію з того, що Агентство розвитку туризму з рекордним фінансуванням у 240 млн гривень, створення якого я разом зі спільнотою виборювали останніх 5 років, нарешті скоро запрацює!

Я пішла на конкурс на Голову агентства, бо на цій посаді планувала реалізувати вже до кінця 2021 року наступне:

збільшити в’їзний і внутрішній турпотік вдвічі
збільшити надходження від туризму вдвічі
посилити позиції України в рейтингу WEF на 10 пунктів
навчити 1000+ представників галузі
провести 100+ прес-турів та фам-турів до України
покращити позиції в рейтингу іміджу країни на 10 пунктів
запустити національний портал та гарячу лінію для туристів
оновити стандарти сервісу та запустити ефективну систему категоризації готелів
осучаснити статистику в туризмі та запустити регулярні маркетингові дослідження
 запустити дієву систему захисту прав туристів

Все це вимагає злагодженої роботи з Парламентом, Кабміном (затвердження програм, стратегій), з Мін інфраструктури (дороги, авіа, залізниця, річки), з МЗС (візова лібералізація та дипломатичні відомства), МОЗ (медичний туризм), Мін еко (природні парки), Мін фін (бюджет), іншими структурами Мінкультмолрдьспорт (спадщина, кіноіндустрія, молодіжний та спортивний туризм).

І зі всіма цими структурами я за 5 років депутатства налагодила взаємодію та конструктивну співпрацю. Тобто не треба було витрачати час для знайомства та опанування «кухні».

Це неможливо досягти без сильної команди та співпраці з міжнародними оргвнізаціями, бізнесом та громадськістю! Тому я вже спланувала собі формат постійних зустрічей та інституції радників.

⭐️Моїм щирим бажанням було: нарешті ЗАПУСТИТИ ТУРІНДУСТРІЮ України, допомогти новій команді Президента показати РЕАЛЬНІ ВІДЧУТНІ швидкі результати. Взяти на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за ті амбітні та вимірювані результати стратегії, яку я розробила разом з Асоціацією Гостинності та спільнотою.

Для мене репутація дуже багато важить, не дарма я увійшла у 10ку найдоброчесніших депутатів минулого скликання: я би розбилася, але показала результат!

***
Міністр Володимир Бородянський обрав не мене. Я поважаю його вибір, бо кожен будує команду під себе.

Тому я зичу новообраній Мар’яні Олеськів досягнути вищеперелічених показників, сподіваюсь вона успішно використає всі мої напрацювання, які були передані в Міністерство та озвучені під час численних робочих груп.

А за собою залишаю право контролю діяльності Агентства як експертки та придставниці громадського сектору.

Вірю в туристичне майбутнє України!

Анна Романова

Від редакції.

Невеличка інформаці шодо минулого досвіду Олесків та її доходів за 2019 р.

Як повідомляє офіційний сайт ЛМР, Мар’яна Олеськів від 2016 року очолювала ЛКНП “Центр розвитку туризму”. У неї також є досвід роботи в Одеській ОДА.

Хто взагалі ця Олеськів? її ніхто не знає! Почитав її декларацію, вона безробітна, заробила 4250 гривень від львівського Гранд-Готелю за ВЕСЬ той рік!!! За весь рік! І все! І цю людину ставлять розпоряджатися мільйонами у складній туристичній сфері країни?

Головний дохід – аліменти від колишнього чоловіка – 120000 в рік.

Львівське земляцтво активно  поповнює ряди МКМС: Бородянський, Подоляк, Інститут книги, тепер агенція по туризму.
Львів – рулить!

MIXADVERT