Рейд студентським гуртожитком НМАУ

Студенти аварійного гуртожитку звернулися за допомогою. Тоді зреагували журналісти, та вже обраний, але ще не призначений ректор НМАУ.

Восени 2018 року, ми здійснили спільний рейд до занедбаної “апщагі”. Пройшло п`ять місяців. Чи відбулися хоч якісь позитивні зміни для студентів?

Варто нагадати свою публікацію того часу.

“Національну музичну академію ім. П. І. Чайковського добре знають у світі. Це – заклад планетарного рівня, яким пишається Україна! Вчитися у НМАУ – круто!

Але, серед столичного студентства існує і інший рейтинг – умови проживання у гуртожитку. Ось тут і звучить слово – проблема…

-Стан гуртожитку Академії – жахливий! А тут змушені жити люди, які щодня доторкаються до високого мистецтва! – обурюється вже обраний, але ще не призначений Ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Скоро зима – дощі, морози, сніг, а приміщення перебуває фактично у аварійному стані. І крім студентів цією проблемою ніхто не переймається! Чому? Чому “не помічали” скільки років? На жаль, через бюрократичні перепони, я поки не маю необхідних повноважень, аби безпосередньо втрутитися аби якось виправити ситуацію. Тому через соціальні мережі звертаюся до студентів – давайте зустрінемося, порадимося, обдумаємо план конкретних дій. Ховати голову в пісок я не збираюся!

Звернення М.О.Тимошенка до студентів:

Шановні студенти!
Мене, як і Вас також дуже непокоїть та дратує жахлива ситуація, яка склалась у приміщенні гуртожитку нашої Академії. На жаль, на сьогоднішній день, я ще не можу (завдяки деяким законодавчим формальностям) взятись до вирішення цієї проблеми на всі 100%.

Але, сидіти склавши руки та чекати офіційного призначення мене Мінкультом – я також не буду!
Тому, пропоную всім студентам, які проживають у гуртожитку Нашої Академії зустрітись у вівторок 30 жовтня о 18.00 біля гуртожитку за адресою: вул. Маршала Тимошенко, 2 К та разом з Вами напрацювати план невідкладних дій, щодо виведення будівлі з жахливого та аварійного стану.

Перепост вітається! Щодо години зустрічі –пропонуйте, коли краще. З повагою до Вас!

Максим Олегович Тимошенко

З плином часу обіцянки забуваються… Проблеми лишаються…

Аж раптом пост в ФБ Alex Lapushkin:

Не зважаючи на чималі фінансові труднощі та різні перепони, Ректор нашої академії Максим Тимошенко та його команда, продовжує виконувати свої передвиборчі обіцянки. На фото перші відремонтовані репетиторії у гуртожитку академії. Також,налагоджено постійне постачання гарячої води шляхом заміни труб у підвальному приміщенні гуртожитку. Ці перші позитивні кроки виконані з раціональним використанням власних коштів Академії. Також хочу подякувати новому завідуючому гуртожитку пану Олександру Грудницькому, за його професійність та фаховість у проблематиці гуртожитку, а також за те, що зразу, з моменту свого призначення, почав діяти та конструктивно працювати над вирішенням проблем нашого гуртожитку. Команді Ректора Тимошенко – респект!!!

-Журналісти готові знову приїхати до гуртожитку, поспілкуватися з студентами, оглянути, що реально зроблено, осягнути масштаб проблем, які чекають свого рішення. Готові? – спитали ми у ректора НМАУ Максима Тимошенка.

-Без проблем! Узгоджуємо дату і час! Готові до предметної розмови як з студентами, так і журналістами! – лаконічно відповів Максим Олегович. – Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу!

Отож, запрошуємо колег-журналістів до рейду студентським гуртожитком Національної музечної академії України разом з ректором Максимом Тимошенком!

27 березня 2019 року, об 12-00, Київ, Оболонь, вул. Маршала Тимошенко, 2 К

Повідомляйте про участь!

В.Тригуб, сайт Музика України

 

Запрошення для преси

Рейд студентським гуртожитком НМАУ

Прес-тур

27 березня 2019 року, об 12-00, Київ, Оболонь, вул. Маршала Тимошенко, 2 К

Минулого року журналісти, на прохання студентів, відвідали забутий і аварійний гуртожиток Національної музичної академії ім.П.Чайковського. Відбувся діалог, означили проблеми, пообіцяли вирішити…

Що зроблено за 5 місяців? – спитали журналісти у новообраного ректора НМАУ Максима Тимошенка. І отримали запрошення знову разом поїхати до студентів, оцінити вже зроблене і допомогти Академії вирішити актуальні проблеми. “Прес-тур” у супроводі ректора і керівників Консерваторії. Вільне спілкування з студентами.

Повідомляйте про участь!

MIXADVERT