гурт «KAZKA» заявив про себе

Музичний гурт, який грає в стилі experimental pop з елементами електро-фольку та всі пісні виконує виключно українською мовою.

Ми не боїмося бути інакшими, адже віримо у те, що кожен з нас прекрасний завдяки своїй унікальності. Треба лише повірити в себе та свої сили і йти до своєї мети.

Ми знаємо, що дива трапляються. Адже для нас самих KAZKA – це мрія, яка стала реальністю.

З сайту гурту

Вікі:

KAZKA — український музичний гурт, який виконує поп-музику з елементами електрофолку. З моменту створення у 2017 році вокалістка Олександра Заріцька, сопілкар Дмитро Мазуряк та мультиінструменталіст Микита Будаш вже встигли стати «Проривом року» за версією музичної премії M1 Music Awards, першим українськомовним гуртом, що потрапив до всесвітньовідомого чарту SHAZAM та рекордсменом серед українських артистів в YouTube. «Плакала»(сингл з дебютного альбому «KARMA») очолив музичні рейтинги в десятці країн, серед яких Україна, Латвія, Болгарія, Білорусь, Росія, та інші.

Продюсуванням і менеджментом групи займається Юрій Нікітін і компанія mamamusic.

Вперше гурт «KAZKA» заявив про себе 1 березня 2017 року дебютним релізом пісні «Свята», який одразу став хітом і підкорив радіостанції України. Спочатку гурт складався з вокалістки Олександри Заріцької та мультиінструменталіста Микити Будаша (гітара, клавіші), який також працює над аранжуванням та звукорежисурою пісень. Саме на цю пісню у вересні вийшло дебютне музичне відео гурту, режисером якого став Сергій Ткаченко. Кліп «Свята» — це мінімалістична робота в червоних відтінках. Лише учасники гурту такі як вони є. Доповнюють містичну картину давньослов’янські символи (Дажбог, Зірка Лади-Богородиці, Зерван, Коляда, Зірка Хереста, Білобог та інші).

27 квітня 2018 року на цифрових майданчиках, відбувся реліз дебютного альбому гурту під назвою «KARMA».До альбому увійшло десять пісень: три вже відомі — «Свята», «Дива», «Сама», переспів пісні «Мовчати» гурту «Скрябін» і Ірини Білик та шість нових композицій. Наживо гурт презентував альбом 1 червня на першому сольному концерті у київському клубі Atlas. Сингл «Свята» був визнаний «найкращою піснею поп-гурту», а сам гурт — «кращим дебютом» за версією радіостанції Країна ФМ. Вперше україномовний гурт потрапив в один з найпрестижніших світових чартів ТОП 10 Global Shazam.«KAZKA» стала абсолютним рекордсменом серед вітчизняних артистів за кількістю переглядів і потрапила в ТОП 100 кращих кліпів на YouTube. Музикантам кілька разів присуджувалося звання «Прорив року», а з піснею «Плакала» вони отримали статуетку за «Хіт Року» і відзначилися в рейтингу найпопулярніших треків України за версією Apple Music. Гурт очолив музичні рейтинги в десятці країн, серед яких Україна, Латвія, Болгарія, Вірменія, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Росія, Колумбія і т.д. Влітку «KAZKA» брала участь у різноманітних українських фестивалях, як-от: «BeLive» (Київ), «Імпульс» (Харків), «MRPL City» (Маріуполь). Восени гурт розпочав «KARMAтур» Україною на підтримку однойменного альбому, де до них приєднались барабанщик Євген Костиць та тріо хористок Василина Ткачук, Дарина Салій та Ярина Сізик. А вже взимку гурт анонсував тур Америкою та Європою.

Можлива пісня для Євробачення-2019

MIXADVERT