Кому заважає комплекс “Патріотика на озерах”?

 “Патріотика на озерах”- Рейдери не заспокоюються

Новий замасковано замовлений скандал довкола унікального житлового комплексу “Патріотика на озерах” в Києві. Певні люди чомусь вважають, що зодчі нанесуть шкоду озеру Небреж і еко-парку “Осокорки”.

Відповідно, хтось наймає професійних провокаторів, злісних порушників правопорядку, які під керівництвом конкретних осіб намагаються здійснити рейдерське захоплення території будівельного майданчика.

Інвестором комплексу “Патріотика на озерах” є акціонерний комерційний банк “Аркада”.

Рейдери не заспокоюються.

22 вересня 2018 року, влаштували черговий безлад. Знову відбулися сутички прямої дії і спроба силового вирішення конфлікту.

Проте, забудовник зазначає, що в ході штурму, серйозної шкоди будівельній техніці не завдано. Будівництво “Патріотики на озерах” триватиме. Оскільки це будівництво є законним, а інвестори чекають на своє житло.

- Немає жодного документа, що називав би будівництво незаконним. Навіть якби був — то в правовій державі законність або незаконність документів визначає суд! – зазначають юристи, —  В угоді чітко сказано — “Завершити забудову ділянки в терміни, передбачені проектною документацією”. Не мають жодних підстав розривати угоду. Ми виконуємо умови, платимо оренду. Якби щось порушили — угоду давно розірвали б. Забудовник діє легально і повністю законно! А ось люди, які невідомо для чого перешкоджають плановим роботам, намагаються зірвати графік, мають понести покарання! Перед законом всі повинні бути рівними!

Експерти переконані, що введення житлового комплексу “Патріотика на озерах” відбудеться вчасно, і люди отримають житло!

Довідково:

Житловий масив «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» є географічним продовженням популярного серед інвесторів ж/м «ПАТРІОТИКА».

Однак, ландшафт місцевості і наявність водойм робить його несхожим на жодний житловий комплекс у Києві. Гармонійне поєднання сучасних житлових будинків, об’єктів інфраструктури з унікальним природним середовищем робить цей житловий масив надзвичайно привабливим як для проживання так і для відпочинку.

За традицією, кожний житловий будинок матиме своє ім’я, пов’язане з назвами відомих озер і лиманів України. Якісь із цих назв прийшли до нас із сивої давнини, якісь виникли відносно нещодавно, але всі вони є частиною історії нашої прекрасної України.

Таким же красивим і комфортним буде і новий житловий масив.

Затишні квартири з сучасними плануваннями — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Мальовничі краєвиди — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Дитячі садочки і школи — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Заклади торгівлі і розваг — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Відпочинок на воді, чарівна набережна та місячна доріжка на тихій поверхні озера — це також «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Кому заважає комплекс “Патріотика на озерах”?

Петро Сікорський, громадський активіст

MIXADVERT