Нацгвардія чекає!

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України та на виконання законів України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про Національну гвардію України» постановляю:

1. На часткову зміну статей 2 та 3 Указу Президента України від 24 лютого 2017 року № 44 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році» призвати у серпні 2017 року на строкову військову службу до Національної гвардії України придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Кабінету Міністрів України визначити чисельність громадян України, які підлягають призову у серпні 2017 року на строкову військову службу до Національної гвардії України, та обсяги видатків для проведення такого призову.

3. Кабінету Міністрів України, обласним, Київській міській державним адміністраціям забезпечити виконання заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням призову у серпні 2017 року громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України.

4. Міністерству інфраструктури України забезпечити за заявками Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України перевезення осіб, зазначених у статті 1 цього Указу, з додержанням вимог безпеки та проведення розрахунків за ці перевезення згідно з діючими тарифами.

5. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

 

Президент України П.ПОРОШЕНКО

7 липня 2017 року

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply