В Москві ударили у дзвони

 

Троїцький «дзвін митрополита Іоасафа» про перехід на бік України у гібридній війні оголосили офіційно проявом сатани. Та що там розповідати, коли можна прочитати самим перелякану заяву московських попів з Кропивницького:

«Заява прес-служби Кіровоградської єпархії

Дорогі браття та сестри!

Як відомо, ворог роду людського – диявол – ніколи не дрімає, а у великі свята його витівки посилюються. Так, сьогодні, в день Святої Трійці, він знайшов собі знаряддя для введення смути серед наших містян. Невідомі (а нам якраз таки відомі) особи сьогодні розповсюдили лже-листівки на макеті нашої єпархіальної газети з посланням ніби то від імені Високопреосвященнішого Іоасафа митрополита Кіровоградського і Новомиргородського. Хочемо попередити, що до даного послання ні митрополит Іоасаф, ні жоден зі священиків міста не має жодного відношення.
По-перше, зміст даного псевдо-послання з тих питань, які в ньому містяться, не відповідає ані церковному духу взагалі, ані офіційній позиції Української Православної Церкви та особистій позиції митрополита Іоасафа зокрема. Текст даного звернення є відвертою брехнею, написаний безграмотно та з суттєвими стилістичними помилками в церковних поняттях та термінах. Одразу видно, що текст носить відверто провокативний характер та складений особою, далекою від Церкви.
По-друге, листівка надрукована безсовісно та нагло, кустарним способом, наперекір здоровому глузду. Викравши макет офіційної єпархіальної газети за травень, провокатори на головній сторінці розмістили свій брехливий текст, а інші сторінки просто викинули, не зберігши навіть закінчення опублікованих статей. В цьому легко можна переконатися, проглянувши офіційний випуск номеру газети, який є в кожному храмі міста в друкованому вигляді, а також на офіційному сайті єпархії.
З огляду на це заявляємо, що це є нічим іншим, ніж грубою безсовісною провокацією зі сторони противників Української Православної Церкви в нашому місті. Закликаємо наших громадян бути пильними та не піддаватися на подібні дешеві витівки.
А тим, хто займається відвертою брехнею, нагадаємо слова Христа, сказані тим, хто бажав Його смерті: «Ваш батько – диявол, і ви хочете виконувати похоті батька вашого. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в ньому і істини. Як говорить неправду, говорить своє, бо він брехун і батько брехні» (Ін. 8:44). Пам’ятайте, «Бог осміяний не буває»!

 

Прес-служба Кіровоградської єпархії»

 

Взагалі не зрозуміло, чи то овеча шкура не підійшла, чи то, якщо вірити московським попам правдоподібний жарт не сподобався. То ж підступний ворог України у рясі в Кропивницькому підтвердив ще раз статус ворога у гібридній війні з Україною. Здається твердолобі і нахабні, які і досі сподіваються на плече підлої Москви.

А які це в них з’явилася «громадяни» замість слабодухої, але впертої, підлої і продажної пастви з числа придуркуватих недолугих малоросів? І московські попи написали про самих себе словами святого письма: «Ваш батько – диявол, і ви хочете виконувати похоті батька вашого. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в ньому і істини. Як говорить неправду, говорить своє, бо він брехун і батько брехні» (Ін. 8:44).

Забрехалися вкрай, обріхують та грабують Україну, виловлюють слабкі душі для гібридної війни з Україною. А все ж в інших областях є митрополіти, архиєпископи та інші священнослужителі, що думають інакше. Таким прикладом є наприклад Черкаська єпархія УПЦ МП.

То ж пильнуйте українці московського попа поруч – то є споконвічний ворог і слуга Кремля! От вони не всі проспали листівку і одразу почали відгавкуватися.

 

http://wikileaks-news.at.ua/publ/v_moskvi_udarili_u_dzvoni/1-1-0-160

MIXADVERT