Міський голова Кропивницького Андрій Райкович не поспішає встановлювати червоно-чорний прапор

 

Андрій Райкович не поспішає встановлювати червоно-чорний прапор

 
 
19 червня на апаратній нараді міського голови Андрій Райкович висловив своє незадоволення щодо заміни олімпійського прапору на червоно-чорний стяг ОУН УПА.
Нагадуємо, що минулого тижня на площі перед міською радою червоно-чорний прапор тимчасово замінили на олімпійський прапор, інформує кореспондент “Трибуни”.
“Не хотілося б загострювати ситуацію, однак одноособова, непогоджена заміна прапорів є неприйнятною. Ми вже спілкувались з громадськими активістами та учасниками АТО і начебто досягли домовленості, проте бачу, що потрібно ще раз поспілкуватись на цю тему. Якщо вже ми підняли Олімпійський прапор, значить він має провисіти хоча б декілька днів, а потім ми його замінимо. У поспішних діях “Бойового братства” немає необхідності”, – зазначив очільник міста.
У зв’язку з цим міський голова доручив головному спеціалісту з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними і контролюючими органами КМР Олександру Шишку організувати відповідну зустріч, де можна було б узгодити всі питання із учасниками АТО.
 
 

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply