ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ. ДЕРЖАВНІ ТА ВІЙСЬКОВІ СИМВОЛИ В УКРАЇНІ – ТРАДИЦІЇ НАРОДУ

ВМГО “Асоціація інтернів Верховної Ради України” за  підтримки  Міністерства молоді і спорту України реалізував проект «Всеукраїнська акція «Честь та гідність. Державні та військові символи в Україні – традиції народу».

В рамках заходу  з 29 вересня по 03 жовтня 2021 року було проведено акцію «Традиції української державної та мілітарної символіки»

Організатори заходу ставили на меті підвищення рівня компетентностей молоді, у тому числі громадянських через формування та ознайомлення з процесами державотворення. Проводячи дані заходи молоді активісти впевнені що вони сприяють утвердження в свідомості і почуттях особистості цінностей, переконань і поваги до минулого України, Конституції України, Законів України, державних та військових символів.

Сьогодні як ніколи актуальні нові підходи до формування свідомого вибору життєвого шляху у молоді та молодого покоління. Але це неможливо без гарного знання етапів українського державотворення, її глибинної сутності. При цьому треба розуміти, що Україна має багатовікову історію державотворення. Таким чином, важливу роль у просвітницькій діяльності посідає відновлення важливих етапів державотворення, а саме – про державні символи України (Державний герб, Державний Прапор та Державний гімн).

Саме тому такі ініціативи дають можливість сформувати нове покоління управлінців, воїнів, активних громадян для яких Держава Україна є змістом їх життя та діяльності.

По закінченню акції представники громадської організації повідомили, що вони створили також пересувну експозицію «Традиції українських військових та козацьких прапорів», яка мандруватиме Україною – а ближчими днями її зможуть побачити в Запоріжжі, Бердянську, а згодом і в Харкові.

 

 

MIXADVERT