В “ДНР” ловитимуть бюджетників і везтимуть на голосування за депутатів Держдуми РФ

В “ДНР” попередили бюджетників, що їм не вдастся оминути поїздку у Ростовську область на голосування за депутатів Держдуми РФ.

Також у “іністерстві транспорту” “ДНР” попередили, що 17-19 вересня на кордоні з РФ в пунктах пропуску “Маринівка” і “Успенка”, зберуться неймовірні черги.

Це пов’язано з тим, що в ці дні спеціальні безкоштовні автобуси повезуть громадян РФ-“ДНР” на голосування за депутатів Держдуми Росії, передає Depo.Донбас з посиланням на паблік “Донбасский кейс”.

Зараз у чергах на цих пунктах пропуску можна простояти 10 годині, багато хто чекає і довше.

“Автобуси будуть, здебільшого, наповнені працівниками “держпідприємств” і бюджетних організацій. “Владі”потрібна “картинка” – безліч вдячних жителів “ДНР” прагнуть скористатися своїми правами громадян Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні.

“На роботі сказали всі ваші дані де працюєте, живете у всіх є. Все одно зловлять і відвезуть на вибори. Тому треба добровільно записатися сісти в автобуси і проголосувати”, – цитує паблік співробітницю бюджетної організації.

Нагадаємо, як з’ясувалося, на окупованому Донбасі проголосувати дистанційно на виборах у Держдуму, навіть маючи підтверджений профіль на сайті “Держпослуг”, без виїзду в Росію неможливо.

MIXADVERT