Ніби «на вимогу» пандемії…

 

Власник галереї  «Єлисаветград» з Кропивницького  та організатор благодійного фонду «Щаслива дитина – квітуча Україна» Микола Цуканов повідомив наступне.

З 1 березня по 17 червня 2021 року проводився Всеукраїнський дитячий дистанційний художній пленер «Простори рідної землі» серед дітей та підлітків (до 17 років).В ньому приняли участь діти з усієї Ураїни , а кількість учасників склала більше 1500.

Організатором художнього пленеру виступили – «Благодійний фонд «Щаслива дитина – квітуча Україна» та галерея «Єлисаветград» (м.Кропивницький).Пленер проводиався у дистанційному форматі. Учасники пленеру розміщували самостійно, на сторінці фейсбуку роботи, які зроблені виключно на природі з натури.Всі учасники онлайн-пленеру отримують від організаторів, електронний «Диплом учасника», а куратор (викладач ) – «Подяку».

Для отримання «Диплому учасника» («Подяки») необхідно відправіти на електронну адресу – happychild2107@gmail.com прізвище, ім’я, вік, місце проживання дитини .

Якщо пленер проводиться за підтримки куратора (викладача), вказується прізвище та ім’я викладача, назва навчального закладу. Обов’язково вказувати електронну адресу.

Заявки на отримання Дипломів , та Подяк приймаються за вказанною адресу до кінця червня .

Дякую всім за участь ! На жаль в короткому кліпі не змогли представити усіх учасників , кількість яких перевищила 1500 .

Також запрошуються до участі , та чекаємо Ваших робіт на Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків “Щаслива дитина – квітуча Україна “.

Дистанційний формат пленеру «винайшли» немов би  на «вимогу пандемії», що охопила всі сфери життя. Цим довели, що життя продовжується, а безвихідних ситуацій не буває.

MIXADVERT