В Україні очікується коридор затемнень з 26 травня

У 2021 році перше Місячне затемнення очікується 26 травня. Сонячне затемнення очікується 10 червня.

Про це розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко. За її словами, в цей період відбувається корекція людської долі.

“Затемнення бувають один раз на півроку і різниця між ними два тижні… У цей період відбувається дуже важлива закладка подій на майбутнє, а перед цим йде корекція нашої долі. І завжди, коли ми протягом року живемо спокійно, то в цей період починають нас турбувати якісь події, якісь стани. Тому що це впливає максимально сильно в астрології на нас”, – розповіла Базиленко, передає УНН.

Вона нагадала про те, що 2020 року було шість затемнень, які вплинули не тільки на саму людину, а й на якісь державні процеси, хід історії.

За словами астролога, в двотижневий коридор затемнень не рекомендується робити ніяких нових проектів і починань.

“Місячне затемнення дуже сильно впливає на наші психічні процеси, на наші переживання, емоції і фізичний стан. Якраз цей час почистити себе, свою душу, емоції, свою свідомість, для того, щоб ми правильно підійшли правильно до сонячного затемнення, щоб ми правильно могли закласти якісь сприятливі події на майбутнє”, – пояснила астролог.

Вона також рекомендує в момент затемнення, оскільки місячне впливає на психологічну природу, підсвідомість, страхи і емоції, сісти і написати про свої страхи, переживання, емоції.

Однак ні в якому разі в місячне затемнення не можна писати бажання, це очищуючий фактор, це енергетична чистка, душевна чистка.

Як повідомляє Live science, затемнення 26 травня триватиме майже п’ять годин. Фаза повного затемнення почнеться о 14:11 і триватиме до 14:25 за Києвом. Максимум затемнення настане о 14:18.

Спостерігати затемнення на території України не можна, але подивитися на нього можна за допомогою онлайн-трансляцій, які проведуть обсерваторії по всьому світу.

Але сьогодні відбудеться ще одна подія – суперповня, яку можна буде спостерігати в будь-якій точці Землі, якщо тільки не завадять хмари. Найбільшим цього року Місяць буде саме 26 травня, але він буде здаватися більшим, ніж зазвичай, і кілька днів після цієї дати.

MIXADVERT