Рада національної безпеки та оборони запроваджує санкції проти “ворів у законі”

 Сьогодні на засідання РНБО, за поданням Кабінету Міністрів було прийнято рішення про введення санкцій відносно лідерів організованих злочинних угруповань –  так званих «злодіїв в законі».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Згідно сьогоднішнього рішення РНБО –  557  «злодіям в законі» та 111  кримінальним авторитетам які є іноземними громадянами буде заборонено в’їзд в Україну та зупинено оформлення  будь яких дозвільних  документів на право перебування в країні.

Кримінальні авторитети та злодії в законі – іноземні громадяни які зараз ще залишились на території України будуть примусово видворені за межі країни в найкоротші обумовлені Законом терміни.

Також будуть  заморожені їх активи та заборонена будь-яка економічна діяльність на території нашої країни.

Кримінальні авторитети та злодії в законі які є громадянами України будуть притягатись до відповідальності згідно кримінально-процесуального законодавства.

Це рішення РНБО є продовженням виваженої та продуманої  державної політики Президента, Кабінета Міністрів та Парламенту, а також відображенням волі українського народу на безпечне життя без панування організованої злочинності.

Рішення РНБО також суттєво вплине на зниження рівня злочинності в багатьох сферах життя суспільства, зробить країну більш безпечною та стабільною.

Ще одним важливим кроком у боротьбі з залишками організованої злочинності стане створення разом з Міністерством юстиції єдиної пенітенціарної установи, де будуть утримуватись ті злодії в законі та кримінальні авторитети, які вже засуджені судом.

Там де для них буде виключена будь-яка  можливість порушення режиму виконання покарань.

MIXADVERT