Ярош – проукраїнські сили мають “об’єднатися, здобути владу й навести лад в країні”

В ім’я порятунку України від реваншу й капітуляції єднання патріотичних сил повинно відбутися попри внутрішні розбіжності.

З такою заявою командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош виступив в етері щотижневої програми “Студія Захід” з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

“Я зараз не займаюсь безпосередньо політикою. Я готовий підтримувати будь-які речі, бо все ж таки для мене в пріоритеті є Східний фронт. Це головне завдання поки що лишається. Але при тому всьому я бачу в цій платформі в першу чергу, звичайно, найрейтинговішу структуру – “Європейську солідарність”. Вона зараз по рейтингах, я дивлюсь, найбільша. Це всеукраїнське об’єдання “Свобода”. Це та ж сама “Пропозиція” Філатова. Це та ж сама партія Гройсмана і т.д. Тобто ті державницькі сили, які мають певні рейтинги, і громадські організації, які в 2014-2015 роках себе проявили. Тут треба говорити і з Яценюком”, – зазначив Ярош.

Окрім того, провідник УДА вважає за потрібне долучити до даної “платформи” партію “Національний корпус”.

“Вони проявили себе у найзагрозливіші часи як патріоти України. Тому їм треба сідати, об’єднуватися. Я готовий допомагати – бути місточком”, – додав він.

Разом з тим, на думку Яроша, справжнє об’єднання буде неможливим без готовності політичних лідерів поступитися власними амбіціями.

Відкладати ж втіленням даного задуму, вважає він, не слід й відповідні перемовини треба розпочати вже на початку нового 2021 року.

“Треба державницьким силам взяти владу й навести порядок. Взяти владу, я маю на увазі, в законний спосіб, безумовно. Шляхом демократичних виборів”, – наголосив Дмитро Ярош.

MIXADVERT