Андрій Денисенко – Іду на вибори!

На цих місцевих виборах я прийняв принципове і разом із тим легке рішення – підтримати партію Європейська Солідарність і допомогти в її державницькій роботі з захисту національних інтересів і забезпечення європейського розвитку Дніпра, Січеславщини та України.

Днями я дав згоду балотуватися від ЄС до Дніпропетровської (поки що) обласної ради по округу, в який входять мої рідні і знайомі по роботі народного депутата Шевченківський і Центральний райони Дніпра.А сьогодні, на обласній конференції з висування кандидатів, я переконався у правильності свого рішення та необхідності єднання патріотичних сил перед загрозою рашистського реваншу та здачі України Зевладою.

Щиро дякую за моральну і дієву підтримку пану Петру Порошенку, який особисто цікавиться перебігом справи мого незаконного кримінального переслідування.

Я йду на вибори, щоби використати всі доступні легітимні способи боротьби і не дати перетворити нашу облраду на орган легалізації чергової «народної» чи коломойської народної республіки.Але все одно лишаюся переконаним прихильником усунення державних зрадників від влади шляхом народного імпічменту.

І передусім – дієвим членом Рух Опору Капітуляції.

MIXADVERT