Слава Сінчук і Каріна Плай представили патріотичний хіт

Відома українська співачка Каріна Плай щиро вразила новою патріотичною піснею “Останній шанс”. Запис здійснено у співпраці  з одним з найпотужніших рок- музикантів України, лідером групи Galaxy Cлавою Сінчук, що долучився до написання музики і аранжування.

Прем`єра пісні скромно відбулася на сторінці в Фейсбуці Каріни. І здобула чимало схвальних відгуків.

Сподіваємося, тандему вдасться зняти професійний кліп чи, хоча б, зробити якісний концертний запис…

-Ми всі боремось за щасливе життя, кожен на своєму фронті. Ми зі Slava Sinchuk вкладаємо всі наші сили у пісні, щоб достукатися до ваших сердець. Тільки НЕ МОВЧІТЬ! Саме зараз в нас залишився ОСТАННІЙ ШАНС щоб захиститися і жити ВІЛЬНО!
Цю пісню ми присвячуємо ВАМ, друзі, усім і кожному, бо без нашого захисту і любові Україна так і залишиться зрадженою країною мертвих мрій.
Слухайте, коментуйте, підтримуйте, репостіть – ваша підтримка дуже дуже важлива завжди !!!

І нехай береже нас усіх Бог.

Із святом вас, друзі! – заявила Каріна Плай.

Треба в першу чергу не забувати,що ми, прості українці ,є хазяями на своїй землі, а не влада і не чужинці! І нагадати усім, що в нас таки є ЧЕСТЬ І СОВІСТЬ і наша УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА! – сказав Слава Сінчук.

Слава нашим героям, нашим сильним людям, слава нашій силі відроджуватися і бути вільними не дивлячись ні на що!- підкреслила Каріна Плай.

Вільна і сумна
Кличе нас вона
Зраджена країна, та, що Богом нам дана….
Вільна і сумна
Все ще вірить в нас.
Ми – її надія, ми її ОСТАННІЙ ШАНС!!!

Текст-К.Плай.
Музика, вокал – К.Плай і С.Сінчук.
Аранж, соло гітари, зведення – С. Сінчук.

-Слава Сінчук –  легенда рок-музики у нас в країні, 5 років працював в Америці з Galaxy , його там досі пам’ятають,  випустив там англомовний альбом, увійшов в топ 10 вокалістів світу по верcії америкaнського профі видання “New metal” , його називають українським Кавердейлом … Він запросив мене у свою Галактику і ми разом створили вже чимало пісень, та шкода – рок-музка у нас в країні не в фаворі…-написала Каріна Плай.

У цінителів сучасної української музики складається враження, що у Каріни Плай починається потужний творчий злет. Варто побажати успіху!

Каріна Плай ще здивує!

Підготував Віктор Тригуб

MIXADVERT