«Батьківщина» й собі вирішила «тряхнуть старіной»

Надихнувшись політикою «нових облич» від Слуг народу, ВО «Батьківщина» й собі вирішила «тряхнуть старіной».
У кандидати на київського міського голову партія висунула Олексія Кучеренка.
В дев‘яностих цей один був бізнес-партнером скандального втікача до Москви Ігоря Бакая, в двохтисячних сприяв прихватизації олігархом Констянтином Жеваго Полтавського ГЗК і КрАЗу, і став автором гучного дерибану земель в Конча-Заспі. Тоді ТОВ «Трипільське підприємство «Пролетарська правда», підкупивши козинських депутатів привласнило 200га. землі по 200 гривень за сотку, тоді як ринкова вартість її стартувала від 35-40 тис. Доларів США. Підприємство і зараз належить рідному братові Олексія Кучеренка Андрієві.
Маючи в руках мандати нардепа чотирьох скликань, попрацювавши міністром і головою ОДА Кучеренко всі свої схеми прихватизації державного і комунального майна проводив через свого рідного брата, котрого не гребував навіть влаштувати у Верховну Раду своїм помічником, що суперечить і закону й елементарним моральним нормам.
Докладніше про цю аферу тут:
https://censor.net.ua/…/privlasniti_vse_abo_yak_bezkarnst_p…

Останній гучний скандал за участі Кучеренка пов‘язаний зі свавільним будівництвом в Києві на Печерську ЖК «Struetinsky residence”. Тут він разом з компанією KBD без ЖОДНОГО ДОЗВІЛЬНОГО ДОКУМЕНТУ в десятиповерхівку «реконструює» власні, прихватизовані колись у держави, гаражі та складські приміщення. Будівництво Кучеренко веде в зоні забруднення Цезієм-137!!! При цьому, критикуючи місцеву владу за свавільну забудову столиці, прикриває депутатським мандатом не лише власне свавілля, але й будівельне шахрайство таких компаній, як «Аркада» та «Інтергалбуд».
Дослідження про цю незаконну забудову Кучеренка тут:

www.kievblog.info/…/zhk-struetinsky-residence-nezakonna-zab…

Чи має право така людина очолювати місто Київ і взагалі критикувати нинішню владу, розповідаючи про реформи? Судити всім нам. Але, вочевидь, реформувати треба самого Кучеренка, який за два десятиліття держслужбовця непогано збагатився за наш з вами рахунок.

Ігор Мірошниченко

MIXADVERT