У цьому готелі телевізор був налаштований на російський телеканал…

Декілька днів тому мені зателефонував мій давній товариш і сказав,що він був у відрядженні на Херсонщині і по дорозі на Київ вирішив перепочити в одному із готелів міста Цюрюпінськ.
Картина,яку він там побачив його вразила і обурила.
У цьому готелі телевізор був налаштований на російський телеканал,де відома пропагандистка Скабеєва вела чергову антиукраїнську передачу.
На вимогу припинити антиукраїнську пропаганду ,адміністратор готелю відповіла ,що робити цього не буде,оскільки вона має право дивитись усе що хоче.
Мій товариш зателефонував до поліціі,але коли він пояснив суть проблеми ,то на його виклик так ніхто і не приїхав.
У зв’язку з реальною загрозою чергової ескалації українсько-російського збройного конфлікту виникає цілий ряд питань до керівників украінських правоохоронних органів і спецслужб. Невже в МВС України не знають про настрої тих,хто служить в Херсонській поліці,а якщо знають ,то чому не вживають відповідних заходів?
Є питання і до СБУ .
Співробітники цієї спецслужби не знають що відбувається на підконтрольній їм території ?
Очевидно,що тут є питання і до голови Херсонської ОДА і до Президента України.
На цьому тижні ми ретельно проаналізуємо ситуацію,дамо їй політичну та правову оцінку і будемо вимагати від вищих посадових осіб держави вжиття заходів для забезпечення національної безпеки країни та відповідної реакції на бездіяльність співробітників правоохоронних органів і спецслужб Херсонської області.

MIXADVERT