Роскомнадзор забороняє козацький журнал Сурма

Роскомнадзор забороняє козацький журнал з України!

Рядовий факт – озвірілі путіністи з Роскомнадзору знайшли на старій безкоштовній версії сайту “Сурма” якийсь передрук про єврейську мафію в Росії. 2016 рік. З книги „Еврейская мафия – угроза человечеству”.

Як виявилося, саме поняття єврейська мафія в Росії заборонене! Кавказька мафія є, російська є, італійська, а єврейської нема! Що у мислячих людей викликає регіт…

Чиновники, попри напружену ситуацію, епідемію коронавірусу, карантин пишуть офіційного листа адміністрації безкоштовної платформи Вордпрес у США з вимогою вилучити заборонений у Росії контент. Інакше, весь Вордпрес теж заборонять.

Адміністрація Вордпрес тихо блокувала вказану статтю лише на території РФ, повідомивши про це редакцію і Роскомнадзор. Тобто, весь світ може читати статтю про єврейську мафію в Росії, а бідні, темні росіяни – ні! Для чого їм така шокуюча правда?

Ситуація анекдотична.

А листування публікуємо. Надихайтеся! І робіть висновки!

До єврейської мафії треба ставитися так, як і до кожного іншого організованого злочинного угрупування. Але, чи вдасться?

Журнал Сурма

Здрастуйте,

Російська влада – Федеральна служба нагляду у сфері телекомунікацій, інформаційних технологій та масових комунікацій (ROSKOMNADZOR) – вимагала відключити наступний вміст на вашому сайті WordPress.com:

https://surmasite.wordpress.com/…/70-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%… % D0% BD% D0% BE% D1% 81% D1% 82% D0% B8-% D0% B1% D1% 8B% D0% B2% D1% 88% D0% B5% D0% B9-% D1% 80 % D1% 81% D1% 84% D1% 81% D1% 80-% D0% BE% D0% BA% D0% B0% D0% B7% D0% B0% D0% BB% D0% BE% D1% 81 /

На жаль, ми виконали це, щоб WordPress.com був доступним для всіх у Росії. Ми вимкнули цей вміст лише для відвідувачів Інтернету з Росії. Відвідувачі з інших країн не зачіпають.

Вас – та ваших читачів – може зацікавити наступний документ щодо пропозицій щодо подолання Інтернет-обмежень:

https://en.support.wordpress.com/bypassing-internet-restri…/

Для довідки, ми включили копію скарги нижче. Відповіді не потрібно, але будь-ласка, будь ласка, дайте відповідь, якщо у вас виникли запитання

Дякую.

Направляется уведомление о внесении в «Единый реестр доменных имен, указателей страниц сайтов в сети «Интернет» и сетевых адресов, позволяющих идентифицировать сайты в сети «Интернет», содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено» следующего(их) указателя (указателей) страницы (страниц) сайта в сети «Интернет»: https://surmasite.wordpress.com/…/70-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1…/ .

В случае непринятия провайдером хостинга и (или) владельцем сайта мер по удалению запрещенной информации и (или) ограничению доступа к сайту в сети «Интернет», будет принято решение о включении в единый реестр сетевого адреса, позволяющего идентифицировать сайт в сети «Интернет», содержащий информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено, а доступ к нему будет ограничен.

Сведения о включении доменных имен, указателей страниц сайтов сети «Интернет» и сетевых адресов доступны круглосуточно в сети «Интернет» по адресу http://eais.rkn.gov.ru .

С уважением,
ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА ПО НАДЗОРУ В СФЕРЕ СВЯЗИ, ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ И МАССОВЫХ КОММУНИКАЦИЙ

MIXADVERT