Костянтин Бриль: Не сумно жити в козацькому краю!

На Запоріжжі – битва за Україну! Мало не старт місцевої АТО. Триває відкрите протистояння між українськими патріотами, які очолюють Запорізьку ОДА і розгалуженою антиукраїнської системою колишньої Партії регіонів, що нині називається Опоблоком…

На жаль, це пропутінське угрупування і досі контролює провідні ЗМІ, виробничі, комерційні структури, облраду, місцеві Ради…

Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль нещодавно був вимушений зважитися на безпрецедентний крок – оприлюднив публічне звернення про загрозу Конституційному ладу від деяких особливо активних фанатів рускава міра. Привернуто увагу Президента України, Уряду, Верховної Ради, правоохоронних органів.

Швидше за все, буде активовано схему тотальної “зачистки” агентури Кремля на Запоріжжі, як це було зроблено в Луганській, а особливо в Донецькій області.

Місцевим фанатам ЛДНР, які практично відкрито марять про створення “Запорожскай народнай республики” під патронатом суркова-кадирова, час поспілкуватися з колишніми однопартійцями по ПР з підконтрольної частини Донеччини. Вірніше, з тими, хто ще не в камерах, не під слідством і не в бігах…

Щось занадто знахабніли…

Політологи були здивовані, коли після заяв і конкретних дій команди Бриля, “антиукраїнське підпілля”, не затихло, а перейшло у наступ, проплачуючи замовні публікації, готуючи протестні акції, фактично кинувши ПРИНЦИПОВИЙ ВИКЛИК особисто Голові ОДА, його команді, українським патріотам.

Костянтин Бриль опублікував ще одну заяву, яку для особливо нетямущих варто перечитати кілька разів вголос. Особливо тим, хто і досі не знає української мови…

Не сумно жити в козацькому краю!

На рівень поганої свекрухи скотилися методи маніпуляції наших політиканів. Ви погано розумієте, що фінансуючи замовні статті у ЗМІ ви тільки підтверджуєте мої слова, щодо злочинних дій? Ваші заклики, до порушення порядку, встановленого Конституцією, насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, або захоплення державної влади і є підґрунтям до руйнування і розколу нашої держави!
Раз на рік пішов у відпустку і одразу журналісти поправляють: “не пішов, а втік”… І це просто смішно! Панове політики, я чудово розумію, що інформаційна війна, яка ведеться проти мене завжди була брудною. Проте прошу, хоча б не вигадувати дурниць і не шукати винного у власних злочинах.
Невже комусь дійсно віриться в те, що в деяких районах Запорізької області, а також обласному центрі триватиме саботаж роботи влади чи порушення Закону і це лишатиметься по за поглядом правоохоронців? Невже те що трапилось на 9 травня у Мелітополі, недавні події у Дніпрорудному, або свавілля у Токмаку, Енергодарі та Запоріжжі можна назвати “вигаданими приводами”?! Чи це просто звичка шукати винних у власних діях?

Не виключаю, що ви й самі вірите в те, що кажете. Тож поясніть хоча б собі: як так трапилось, що за два тижні до тринадцятої позачергової сесії Запорізької обласної ради в ефірах місцевих телеканалів опозиційні партії кричали “ґвалт, ми кошти розподіляти не будемо”! А власне в день сесії виявилось, що звістка про засідання застала вас зненацька і депутати “просто не встигли прийти”.

Панове політики, не витрачайте часу дарма. Я чудово розумію те, що нині коїться в Запоріжжі та області. І не збираюсь залишити регіон напризволяще!

Голова Запорізької ОДА

Костянтин Бриль

Ходять цікаві чутки, що кілька спеціальних підрозділів СБУ, МВС, Прокуратури, Нацгвардії, що мають великий досвід очищення Донбасу від сатаністів, у вересні, коли спаде спека, прибудуть у Запорізьку область для “активного відпочинку”…

Конфіскації награбованого значно підтримають державний бюджет…

Віктор Тригуб, редактор журналу “Нова Січ”, фронтовий волонтер АТО

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply