КРОК ДО МРІЇ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ!

24 серпня до дня  Незалежності у місті Запоріжжя , за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Європейська інтеграція» на яскравій сцені відбувся гала концерт переможців та учасників фестивалю творчості “Крок до мрії”.

Головна мета якого об’єднати дітей з різних куточків України і допомогти їм долучиться до культурного багатства і цінностям України.

В цей день понад 500 дітей вийшли на сцену площі «Фестивальної» і ще раз показали яка у нас талановита молодь. Цей проект особливий ще й тим, що в ньому приймали діти переселенці з прифронтових районів.

У людини завжди є все, щоб здійснити свою мрію і наші учасники це сміливо доводили .

Учасники цьогорічного фестивалю проявили свої таланти у номінаціях: хореографія, вокал, а також у різних стилях та жанрах, серед яких: народні, сучасні та східні танці, комедійно-пародійне шоу, гімнастичному шоу,

На протязі чотирьох днів в різних куточках Запоріжжя проходили яскраві виступи учасників фестивалю творчості “Крок до мрії”.

Діти демонстрували не тільки  свою творчость, але й приймали участь у майстер класах, знайомились з новими друзями. Насолоджувались теплим південним сонцем та милувалися краєвидами Хортиці. Зразковий ансамбль народного танцю “Барвограй” з  м. Геніческ виконав яскравий танок “Морячка” постановка Вірського. Також захопив своїм виступом ансамбль сучасного танцю “Бусінка” з м. Маріуполь з танцем “Лелеки”. Співачка Вікторія Руколянська приїхала з м. Львів. А  м. Красноармійськ представила юна Софія Бородько з піснею “Квітуча Україна”

На Гала концерті вирував дух дружби й шаленої підтримки – наче під одним дахом зібралась велика дружна родина.

MIXADVERT