Міністр Нищук відкрито продався Путіну!

До Національного художнього музею, де ввечері 16 серпня відбувалася презентація нового сезону шоу “Танці з зірками” від каналу 1+1 прийшов сам “Путін”, для того аби підтримати свою куму, дружину одіозного проросійського політика Віктора Медведчука. У закривавлених руках “Путін” тримав плакат з портретом своєї куми і надписом “Танцуй, Ксюха, танцуй!”. 

Крім нього туди прийшли активісти громадянського руху “Відсіч”, що протестували проти повернення сумнозвісної ведучої на телеекрани. Вони тримали плакати з гаслами “Геть кума Путіна з ефіру”, “1+1 працює на рускій мір”, “1+1 піарять кума Путіна”, “1+1 продався Медведчуку”.

Від музею їх намагалися відтіснити близько двох десятків коротко стричених чоловіків спортивної зовнішності, проте їм вдалося зробити це лише частково. Появу самої Марченко активісти зустріли вигуками “Ганьба!”, натомість група чоловіків аплодувала і вигукувала “Танцуй”.

Як відомо, Оксана Марченко поділяє проросійські погляди свого чоловіка. Це можна помітити, зокрема, за її інтерв’ю 2013 року (https://www.2000.ua/v-nomere/svoboda-slova/ekspertiza_svoboda-slova/oksana-marchenko-neobkhodimo-donesti-do-ljudej-idei-kotorye-sposobny–vozrodit-stranu_arhiv_art.htm)

 

MIXADVERT