На дорогах повинен бути порядок. Безконтрольність породжує хаос.

Учора страшною смертю на пішохідному переході померла не лише дівчинка з Києва. У Черкасах на перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола і Чайковського загинули мама і її 4-річний син.
Автомобіль BMW в’їхав у Fiat, через що останній відкинуло на пішохідний перехід, по якому саме переходили жінка 1990 року народження з дитиною 2014 року народження.
На дорогах повинен бути порядок. Безконтрольність породжує хаос.
Пряма відповідальність за ситуацію на дорогах – на нашій владі. Насамперед, відповідальний міністр МВС Арсен Аваков. А також його начальники: Арсеній Яценюк та Володимир Гройсман.
Відповідальний президент, який міг би втрутитися в ситуацію. Але це ж не принесе піару, тому робить вигляд, що нічого не відбувається.
Також відповідальний кожен народний депутат, який не вніс законодавчої пропозиції з врегулювання безладу цю на українських дорогах.
А ще вина на маріонеткових судах, які виконують замовлення згори, і на прокурорах, які часом відкрито відмазують винних у злочинах. Тут також питання до президента та його кума, генерального прокурора Юрія Луценка.
Усі згадані вище політики винні у тому, що щодня на дорогах вмирають невинні люди. А за вчорашній день дві дитини. На пішохідному переході.

Тетяна Висоцька

MIXADVERT