Якщо “Торнадо” скоїло злочини то покажіть нам судовий процес

Сенсаційну інформацію оприлюднив в ФБ колишній комбат добровольчого батальйону “Київщина”, екс-керівник Нацполіції Луганщини полковник Юрій Покиньборода. Цей текст варто зберегти і поширити, як історичну хроніку бурхливих подій 2014-15 років в зоні АТО… Та і вплив на сучасну політику є значним…

Іноді мене питають – що мене звязує з “Торнадо”. Скажу відверто багато чого.

Я знаю особисто Руслан Онищенко, Миколу Цукора та інших бійців цієї дуже не простої роти.

Перед арештом Руслан приїздив до мене в Київ. Шукав підтримки. Ми з ним багато про що розмовляли. Я йому тоді сказав що тебе заарештують і розгонять підрозділ. Пам’ятаєш Руслан?

Далі. Я не дав розстріляти “Торнадо” в липні 2015 року.

Генерал Науменко хотів це зробити до приїзду міністерської комісії. Науменку я просто сказав, що підніму батальон “Київщина” на захист “Торнадо”.

Потім я займався виводом “Торнадо” з Луганської та Донецької обл. Потім була Київська обл. Боярка. Потім мене призначили в Луганську область і був арешт Цукора.

Потім було багато звинувачень від Толі Тепловізора на телебаченні і жодного доказа. Потім був суд.

Суд зробили закритий для того, щоби ми не знали правди.

Я казав і повторюся. Якщо “Торнадо” скоїло злочини то покажіть нам судовий процес. Я згоден з тим, що злодії повинні сидіти в тюрмі. Але, нам так нічого і не показали. Тому я розумію що справа “Торнадо” це політична акція і нам хотіли показати, що буде з добровольцями, які будуть не згодні з режимом Парашенка.

Руслан і Микола. Тримайтесь!

Я особисто Вас підтимую з 2015 року. І я вірю що при зміні влади, буде переглянута ваша справа і вона буде відкрита.

Юрий Покиньборода

MIXADVERT