Українців перетворять на циган?

Молоді ублюдки вбили у Львові хлопця-цигана. Цією трагедією тут же скористалися різномасті “активісти”, політики, чиновники, “експерди” – всі вони,виявляється, глибоко знають проблеми ромів і навіть знають, як їх здолати.
Піаряться всі, кому не лінь.
Одного не розуміє і не здана усвідомити вся ця “активна” шелупонь – що те становище ромів, у якому вони існують в Україні, є для української можновладної мафії ідеальною моделлю організаціі суспільства.
Обездолена, безправна, безграмотна, бідна, легко керована спільнота ромської (чи будь-якої іншої національності, народності, що населяють Україну, української в тому числі) – внизу, олігархічна “політична еліта” – зверху.
Це саме та модель суспільного устрою, яка була придумана в часи підготовки “найкращої в Європі” Конституції України-1996.
І яка послідовно втілюється в життя вже 22 роки!
Ромські клани сьогодні – це завтрашній день всіх українських громад – як наслідок усіх “реформ” часів так званої Незалежності загалом і “реформи місцевого самоврядування” 2014-2018 зокрема.
За задумом наших “реформаторів” – це найдовершеніша форма місцевого самоврядування in Ukrainian-style !
Хто досі не зрозумів, що таке “місцеве самоврядування” по-українськи – знайомтеся з життям ромів. Це абсолютний, ідеальних прообраз того, що нині поки що називається “ОТГ” – “об’єднані територіальні громади”! Жоден 3D-принтер не вибудує таку точну копію української “громади майбутнього” від Гройсмана, як ромські громади.
Роми живуть без дитсадиків, без шкіл, без закладів медицини й культури, водогонів, каналізації, їм не треба створювати робочих місць, вони самі про себе якось дбають і взагалі, згадувати про них можна хіба що під вибори – щоб проголосували “як треба, за кого треба”.
Для управління ними є “циганські барони” – одного їх слова досить, щоб всі роми проголосували як один.
Тільки дуже далекі від реалій люди не знають, що саме “під баронів”, тільки не циганських, а можновладних, створюються “ОТГ” – точно у межах агрохолдингів та інших аграрних і промислових володінь.
Тож якщо не зупинимо “реформаторів”, ромське “сьогодні” стане фактом для всіх українців уже завтра.

Arkadiy Kornatskyy

MIXADVERT