«Чемойдан», вокзал, Кирило…

 

Таким повинен бути напрямок руху кожного московського попа  з України. Нібито радикально, але справедливо і на часі.

Ви коли не будь замислювалися над тим чим відрізняються московські вояки на Донбасі і московські попи в рясі? Практично нічим! І перші і другі топчуть нашу українську землю. І і ті , і другі ведуть війну з Україною. «Перші огнем і мечем», а другі кінжалом і плащем(рясою). Війна від других гібридна, таємна і підступна. Вона висосує з українців останній розум, гроші та душу. В їх храмах панує чужа мова і віроломна брехня.

Хтось повторює мудрість, що БОГ єдиний. То так, але попи чужі і кишені різні. Добровільно класти гроші в кишеню ворогові, то  схоже на дію московського  гіпнозу. А через кілька днів Великдень і загіпнотизовані українці понесуть до московських попів гроші і освячувати за них в кого що є. Понесуть колегам тих хто освячував і благословляв вбивства українців на Донбасі.

Українці!!! Де ваша свідомість, совість і самоповага? Скільки можна годувати ворогів власного народу, запроданців Москви, дурисвітів та заробітчан на вірі? На це питання кожен українець повинен відповісти сам собі і своїй совість. Хочеш і дала жити дурнем, то йди і неси московським попам! Але пора вже прокидатися, просвітлятися і давати відсіч ворогові в середині себе!

Всередині себе ще можуть бути залишки совісті,  а московських попів і того вже немає – лише турбота про власні статки, жага наживи і брехня з слиною на всі боки!

Про жагу наживи свідчать ріні факти. Найближчий великодній приклад. В Кропивницькому, назву якого не визнають московські попи, що агітують за іудейку Єлишеву в назві міста, придумали цікавий фінансовий трюк. Вони не встигають охопити в поминальну неділю всі цвинтарі міста. З цієї причини встановили ходіння на цвинтарі за власним графіком – в неділю, понеділок, вівторок та середу, а можливо і четвер. Про це вони оголошують в своїх храмах на проповідях та  навіть у ЗМІ.

То ж спасіння України духовне, моральне, психологічне, економічне полягає в «ісході московських попів» з України! Нехай собі мандрують в Расєю, як колись євреї з Єгипту в Палестину…   Єгипет від того не загинув… Нехай вона, Расєя їх годує та вислуховує.

Українцям на часі обходити дальньою дорогою московські храми та наповнювати українські, будувати українські там, де їх немає та рятуватися від московської «канонічної» брехні. Хтось із легковірних іноді заспокоює себе, і тих хто поруч «мудрою фразою», що ніби  у ФСБ служить  лише попівська верхівка московської церкви.  Але московські попівські низи в Україні виконують вказівки своєї верхівки! Інакше їх відгонять від попівського московського корита, бо «на роботі треба працювати», а не копирсатися в можливих залишках  совісті. Бо брудна їх робота – є робота!

Великодні свята знову стануть іспитом та перевіркою українців на справжню українскість та любов до рідної землі. Знову побачимо два потоки до чужих та своїх храмів. Прикро спостерігати за українцями по обидва береги однієї віри. Один берег наш, а інший ворожий, до якого приставати соромно!

MIXADVERT