Конгрес був розсадником ворожого до жінок ставлення

Спікер Палати представників Конгресу США, республіканець Пол Раян, у п’ятницю закликав усіх законодавців пройти тренінг, покликаний поінформувати та збільшити увагу до проблеми сексуальних домагань. Раян також хоче, щоб конгресмени забов’язали своїх підлеглих пройти цей же тренінг. Про це повідомляє видання The Hill.

Я рішуче заохочую вас пройти тренінг, присвячений сексуальним домаганням та забов’язати ваших підлеглих пройти його. Ми можемо і повинні служити прикладом

У листі до колег-законодавців Раян заявив, що почув від членів Конгресу “справжнє занепокоєння щодо підходів Палати представників до даної проблеми”.

Лист з’явився через кілька годин після того, як у ЗМІ було оприлюднено розповіді колишніх та чинних жінок-законодавців про випадки сексуальних домагань щодо них з боку колег-чоловіків.

Так конгресвумен-демократ Лінда Санчес заявила, що їй зробив непристойну пропозицію одружений колега. Інший чоловік витріщався на неї та торкався просто у залі засідань.

“Проблема у тому, що жінкам-законодавцям нема до кого звернутись. Немає відділу кадрів, куди можна було би звернутись, бо працедавцями конгресменів є їх власні виборці”, – розповіла Санчес Associated Press.

А конгресвуман Джекі Спір раніше розповіла про те, що її – під час роботи помічником-конгресмена – силоміць цілував її начальник.

“Надто довго Конгрес був розсадником ворожого до жінок ставлення у робочому середовищі”, – заявила Спір.-https://ukrainian.voanews.com/a/kongres-proty-domagan-lyst-spikera/4099020.html

Проблема у тому, що жінкам-законодавцям нема до кого звернутись. Немає відділу кадрів куди можна було би звернутись, бо працедавцями конгресменів-чоловіків є їх власні виборці

На фоні цих заяв і з’явився лист Раяна до законодавців.

“Я рішуче заохочую вас пройти тренінг, присвячений сексуальним домаганням та забов’язати ваших підлеглих пройти його. Ми можемо і повинні служити прикладом”, – відзначив законодавець.

Прикметно, що на поточний момент співробітники апарату Конгресу не забов’язані, на відміну від співробітників виконавчної гілки влади, проходити тренінг, присвячений проблемі сексуальних домагань.

MIXADVERT