Ось чому президент США заявив про ознаки змови Росії із Клінтон

Президент США заявив, що широкий загал у США не бачить підстав вірити у змову між його командою та Кремлем, натомість громадськість має підстави вважати, що мала місце змова із Гілларі Клінтон.

“Тепер широкий загал погоджується, що після численних місяців ДОРОГОГО розслідування встановлено, що не було змови між Росією та Трампом. Мала місце змова з Гілларі Клінтон”, – заявив президент США у Twitter.

Критики поспішили заявити, що Трамп видає бажане за дійсне.

Якщо це не змова Клінтонів із росіянами, то саме слово “змова” втрачає сенс
Ден Бонґіно

У п’ятницю канал Fox News повідомив, що колишній інформатор ФБР, який протягом років був обтяжений спеціальним забов’язанням щодо нерозголошення інформації, отримав право свідчити перед Конгресом щодо обставин продажу Росії канадської компанії Uranium One, яка мала дозвіл на розробку уранових покладів у США.

Тривалий час критики Демократичної партії США, президента Барака Обами та родини Клінтонів закидали, що уряд США за президентства Обами дав добро на продаж буцімто стратегічно важливого підприємства після того, як Фундація родини Клінтонів отримала мільйони доларів від зацікавлених у продажу компанії осіб, а сам Біл Клінтон отримав сотні тисяч доларів від російського банку.

Частину цієї інформації днями підтвердила адвокат інформатора ФБР Вікторія Тонсінг (Victoria Toensing), яка заявила, що інсують докази “задокументованого отримання благ в обмін на певні дії” у випадку отримання грошей Білом Клінтоном за промову від російського банку і Фундацією родини Клінтонів з боку осіб, зацікавлених у продажу Uranium One.

Uranium One: якийсь писака, який сповідає праві погляди, опублікував під новим соусом стару та давно спростовану теорію. Ось і все
Жон Фавро, видання ThinkProgress

Раніше стало відомо, що Демократична партія заплатила – попри попередні заперечення цього факту – за створення скандального досьє про буцімто контакти команди Дональда з представниками Росії, яке також містило закиди про участь Трампа в оргії під час перебування у Москві.

Прихильники Трампа та критики Клінтон (що не завжди є синонімом – прим. ГА) просто зараз активно твітують про останню інформацію ЗМІ.

“Якщо це не змова Клінтонів із росіянами, то саме слово “змова” втрачає сенс”, – твітує Ден Бонґіно, письменник та колишній спеціальний агент в уряді США.

“Електронне листування вказує, що Біл Клінтон зустрічався із Володимиром Путіним безпосередньо перед угодою щодо Uranium One“, – твітує син президента США Дональд Трамп-молодший, посилаючись при цьому на конспірологічне видання ZeroHedge.

Скептики та прихильники демократів зі свого боку заявляють, що вся історія навколо Uranium One є не більше, ніж спробою команди Трампа відволіки увагу від розслідування його зв’язків із Росією.

Uranium One: якийсь писака, який сповідає праві погляди, опублікував під новим соусом стару та давно спростовану теорію. Ось і все”, – твітує популярний подкастер Жон Фавро (Jon Favreau), який є критиком президента Трампа.-https://ukrainian.voanews.com/a/tramp-kinton-zmova/4089322.html

“Fox News зараз мають лише про 2 теми:

1. Надуману історію про Uranium One

2. Критикують інші ЗМІ, які не висвітлюють надуману історію про Uranium One“, – твітує Джуд Леґум, засновник критичного до Трампа видання ThinkProgress.

MIXADVERT