в хостелі у Запоріжжі загинули п’ятеро осіб

Пожежа у запорізькому хостелі забрала життя п’ятьох осіб. Причини виникнення вогню встановлюють.

Внаслідок пожежі, яка спалахнула в ніч на понеділок, 2 жовтня, в хостелі у Запоріжжі, загинуло п’ятеро осіб. Про це повідомляє агентство “Українські новини” з посиланням на інформацію Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як йдеться у повідомленні ДСНС, пожежа виникла на другому поверсі двоповерхової будівлі хостела. Приблизно за півтори години боротьби з вогнем пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося загасити. До гасіння було залучено 15 одиниць техніки та понад 50 пожежників.

На місці пожежі рятувальники виявили тіла чотирьох загиблих, ще одна особа померла у лікарні. Чотирьох людей, включаючи дитину 2009 року народження, вдалося врятувати. Причину пожежі встановлюють.

DW.COM

Голова Запорізької ОДА К.І.Бриль висловив  співчуття і дав доручення

Хочу висловити співчуття рідним та близьким загиблих у хостелі міста Запоріжжя. Ця страшна трагедія, що трапилась сьогодні в ночі, забрала життя п’яти людей.

Я закликаю правоохоронців якнайшвидше провести об’єктивне розслідування причин пожежі. Крім того, в Запорізькому регіоні мають бути посилені заходи, щодо захисту життя і безпеки наших громадян.

А фахівці ДСНС України в Запорізькій області мають провести перевірки у подібних закладах, адже безпека наших громадян має бути на першому місці для всіх!

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply