Вперше за 62 роки розпочався ремонт даху Консерваторії!

Знову позитивні новини з Музичної Академії! Вперше за шість десятиліть почався ремонт Консерваторії…

-Велична будівля Київської Консерваторії є справжнім символом столиці та і всієї України! – сказав ректор Національної музичної академії України Максим Тимошенко. – Однак, за красивим фасадом чимало недоліків. Тріщини у стінах, іржаві комунікації… Та головне – проблемний дах. Наші співробітники просто не встигають латати діри, скрізь які протікає вода, надуває сніг. “Клаптиковий” ремонт вже не допомагає! Фактично, весь дах став “клаптиковим”. Потрібне комплексне рішення, тобто повноцінний капітальний ремонт приміщення. І є вічна проблема – кошти. Новій команді менеджменту Академії вдалося подолати всі перепони – розпочинається ремонт! За що особлива подяка нашим китайським партнерам! З чим і вітаю всю музичну громадськість!

-Відбулася справді епохальна подія! Вперше за 62 роки, тобто з часу побудови Оперної студії та об‘єднання частково зруйнованого готелю «Континенталь» з будівлею Студії і створення єдиного архітектурного ансамблю Київської консерваторії розпочався ремонт даху!

Нарешті з холодом в аудиторіях та з 76-ма дірами в даху Конси буде покінчено! Доброї пам‘яті Олег Семенович не раз намагався підняти перед тодішнім керівництвом питання аварійного стану даху, але його запити залишалися без відповіді…

Нашій команді ректора Максим Олегович Тимошенко вдалося! Завдяки спільній роботі з китайськими партнерами, завдяки створенню першого в історії ДПП (державно-приватного партнерства) між Китаєм та Україною, де державними партнерами з українського боку виступила НМАУ, а з китайського – Хеншуйський університет та Адміністрація економічної зони Хеншуй, а приватним – компанія Юнчанледі, високоякісний ремонт даху розпочато! Відбір підрядника проводився на конкурсній основі. Хочемо висловити особливу вдячність компанії Юнчанледі та її президенту Чжао Юнчану, оскільки без їхнього внеску ремонт даху розпочати було б неможливо. – повідомив радник Ректора Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського Юрій Луценко.

Команда ректора і далі продовжуватиме працювати на благо нашої Музичної академії!

Варто нагадати, що ще рік тому, в НМАУ відбувалися бурхливі події. В.о.ректора М.О.Тимошенко був незаконно відсторонений від посади, що згодом підтвердив суд. Розпочалися підлі інтриги, брудні інформаційні кампанії…

Однак, колектив Академії, студентство, швидко розібралися в ситуації і на виборах проголосували за нову команду реформаторів ректора Максима Тимошенка! І не жалкують!

Почалися процеси реформ, очищення, оновлення учбового процесу, міжнародні контакти, інформаційна робота. Ремонтується аварійний студентський гуртожиток…

Хоча, залишався найбільший виклик – масштабний капітальний ремонт будівлі Консерваторії.

Зауважте, менше ніж за рік, команда ректора Тимошенко змогла знайти оптимальне рішення і тут! Ремонт розпочався! Сподіваємося, швидко і якісно завершиться у чітко визначені терміни!

Архітектурна перлина, якою є будівля Консерваторії кардинально оновиться і продовжить служити Музиці!

А ми починаємо інформаційний супровід оновлення НМАУ!

Ростислав Тригуб, сайт “Музика України”

MIXADVERT