Механізми корупції

ProZorro є геніальним витвором корупціонерів! – Аркадій Корнацький

Класика української журналістики:
а) Майкл Щур справедливо звинувачує @Володимир Зеленський у тому, що він і його команда погано розуміються на тому, що реально відбувається в країні;
б) Майкл Щур і його команда й самі не розбираються у цьому, зокрема, не розуміють, що ProZorro, на яку вони посилаються як на диво, що вже звершилося, є насправді не “однією з найуспішніших реформ в Україні”, як її називають різні недолугі в Європі та у нас, а всього лиш геніальним витвором корупціонерів для полегшення розкрадання народної власності і уникнення відповідальності за корупційні злочини.

І так у нашій журналістиці на кожному кроці !

Публічно кажу про це, пишу вже безліч разів, все сподіваюся, що знайдеться нарешті журналіст, який захоче розібратися… Але нема таких !

Далі цитата:
“Шоумен
Володимир Зеленський не розбирається в економіці, політиці, міжнародних відносинах. Всю свою кар’єру він жартував про “тупих хохлів”. Про це ведучі програми “#@)₴?$0” Майкл Щур та Ярослава Кравченко заявили у рубриці “13 питань до кандидата”.
“Програма кандидата показує наскільки він та його команда поверхово розуміються на тому, що реально відбувається в країні. У них на сайті можна знайти таку обіцянку – вся інформація про формування та використання бюджету, проведення тендерів, закупівель буде в загальному доступі. І пофіг що в Україні вже працює програма закупівель “Прозоро”, яку визнали однієї з найуспішніших реформ в Україні”.

Arkadiy Kornatskyy

MIXADVERT