Колєсніков: «Сила України — в українцях!»

Рух «Справедливість» складає понад 200 патріотичних та дієвих громадських організацій, які кожного дня долучаються до ініціативи Наливайченка про захист вільних та справедливих виборів.

Про це заявив керівник виборчого штабу Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков у Тернополі під час презентації Валентином Наливайченком своєї президентської програми дій.

Video Player

Error loading this resource

«На сьогодні 53 громадські організації делегували своїх людей: чи то як членів комісій, чи як довірених осіб кандидата в Президенти України Валентина Наливайченка», — зазначив Колєсніков.

За його словами, сотні людей звертаються до Руху, щоб бути волонтерами “Справедливості” та не дати сфальсифікувати вибори цій корумпованій системі, яка хоче вкрасти в нас ще 5 років життя.

«Без мільйонів від олігархів, без штучних рейтингів та проплачених так званих «польових мереж» — ми єдина політична сила, яка взмозі без грошей мобілізувати справжніх патріотів для участі у виборах як членів комісій, спостерігачів та агітаторів. Щиро пишаюся цим!» — заявив Руслан Колєсніков.

Команда, яку ми об’єднали за ці три роки, — це та сила людей, яка змінить політичне покоління!

Сила України — в українцях!

MIXADVERT