Наливайченко: «Наші корумповані можновладці зрозуміли, що втрачають все»

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

З огляду на критичну ситуацію в економіці, на те, що жодних позитивних зрушень не видно, падіння долара виглядає підозрілим і штучним. Ми звикли, що долар падає перед виборами. Дуже багато спекуляцій довкола цього. На Вашу думку, у чому справжня причина?

Я маю інформацію від наших західних партнерів. Насправді, зараз перед виборами наші українські корумповані можновладці зрозуміли, що втрачають все. Втрачають владу, перш за все, а це для них найголовніше. Тому вони тимчасово і штучно відкрили можливості для себе любимих вивести за кордон гроші. Саме тому зараз в часі зійшлося і зниження курсу долара для того, щоб вони вкрадену в українців гривню конвертували в долари. Але є й друге рішення – одночасно Нацбанк спростив виведення з України готівки, зокрема долара. Це ніщо інше, як відкриття шлюзів для вимивання грошей з країни перед виборами. Ось, що вже на Заході побачили. Тому і штучно занизили курс гривні до долара, тому і зразу зробили валютні послаблення для того, щоб виводити з країни гроші. І все це в інтересах корумпованої влади.

MIXADVERT