Наливайченко: «Кожного нашого полоненого повернемо додому»

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання з соцмереж.

Зараз багато хто напряму цинічно піариться на наших полонених, які перебувають в Росії. Що ви, як президент, зробите для того, щоб визволити наших хлопців, щоб їх родичі не залишилися з цією проблемою сам на сам?

Я робив це в перший рік війни, і йду в Президенти для того, щоб зробити зразу і по всій державі – я створю Національний центр звільнення заручників і військовополонених, а також українських політв’язнів.

Перший рік війни, у 2014 році, я тоді ініціював, сам це зробив, і навіть більше, зустрівся з кожною матір’ю, з кожним родичем кожного з українських заручників. Ми тоді повернули додому живими 2716 наших громадян.

Я і йду в Президенти для того, щоб після виборів створити такий Національний центр звільнення наших заручників і військовополонених, розшукати зниклих без вісті. Це буде головним обов’язком держави й нового президента. Ми будемо обов’язково особисто зустрічатись із родичами, і будемо кожного нашого полоненого і заручника вертати додому.

Це обов’язок президента і треба діяти. А я жорстко і категорично не сприймаю політиків та можновладців, які піаряться на цій темі. А що вони зробили за два останні роки? Не повернули майже жодного заручника і військовополоненого ані з Росії, ані з тимчасового окупованих територій.

MIXADVERT