До Побратимів, Друзів, знайомих

До Побратимів, Друзів, знайомих і незнайомих людей.
Браття! Наша країна, земля і народ зараз переживають далеко не найкращі свої часи. Отримавши від Господа, природи і своїх батьків та дідів найкращу в світі землю, найбагатші природні ресурси, найпрацьовитіших і найталановитіших співгромадян, ми не змогли, не зуміли зробити свою державу максимально придатною для життя людей.
Цьому є багато об’єктивних і суб’єктивних причин, але результат такий, який є.
Сьогодні Господь Бог, природа, ситуація (не знаю хто ще), дарують нам унікальну, скоріш за все останню можливість виправити ситуацію, розвернути і поставити країну, народ, суспільство на розвиток в правильному напрямку. Переломним моментом, я переконаний, мають стати вибори президента та законодавчого органу нашої держави. Від цього буде залежати ВСЕ.

Тільки під проводом правильної, чесної і патріотичної влади і органів управління, згуртувавшись навколо Національної Ідеї – Порятунку України, ми зможемо виконати завдання які поставило перед нами життя. Без перебільшення зараз вирішуються бути чи не бути державі, бути чи не бути Україні, бути чи не бути Українському Народу – Нації.

Цей екзамен перед нами поставило саме життя і результат, який ми отримаємо на виході, чітко дасть відповідь чи здатні ми як народ, як Нація організуватись і управляти своєю державою, суспільством і в кінець, самими собою, чи ми напівпритомна маса органіки, з якої, щоб хоч щось зробити, треба залучити якусь сторонню силу.

Андрей Пастушенко

MIXADVERT