Догляд за шкірою взимку

Ніхто не буде заперечувати, що взимку шкіра потребує особливого догляду. Адже, з‘являється багато зовнішніх факторів впливу на шкіру: мороз, холодний вітер, сніг, ультрафіолет (який, між іншим, не менше впливає на шкіру, ніж влітку). Все це викликає її сухість та подразнення. Для того, щоб уникнути неприємних відчуттів на шкірі та щоб вона виглядала здоровою, ми запропонували вам такі поради:

1. Обирайте їжу з найбільшим вмістом вітамінів.

2. Пийте достатню кількість води – адже наш організм складається з води і її нестача негативно впливає на стан шкіри.

3. Користуйтеся зволожуючими засобами для шкіри.

4. Використовуйте пілінг для шкіри, щоб очищати її від мертвих клітинок. Таким чином шкіра зможе краще поглинати кисень і покращаться її обмінні процеси.

5. Не бійтеся додавати у свій раціон комплекс вітамінів (найкращі вам порадять фармацевти), якщо її недостатньо у їжі. Особливо важливими є вітамін Д, вітаміни А і Е – вони відповідають за регенерацію шкіри.

6. Намагайтесь носити не дуже тісний одяг і білизну з натуральної тканини, адже синтетичні тканини утворюють парниковий ефект для шкіри і вона стає більш вразливою.

7. Кожного разу перед виходом на вулицю пам‘ятайте про бальзам для губ.

Ось такі прості правила для краси вашої шкіри. Також не менш важливо рухатись та перебувати на свіжому повітрі, адже взимку, зазвичай, ми менш рухливі і це негативно впливає на наш імунітет.

Піклуйтеся про себе!

Вікторія Лесіва, студентка Університету «Україна»

MIXADVERT