Гострі питання депутата Аркадія Корнацького

Чесно кажучи, діяльність різноманітних “грантожерів”викликає у мене суперечливі почуття.

З одного боку нові ідеї, технології, передові знання, які намагаються у нас запровадити на законодавчому рівні.

З іншого, якісь лівацькі ідеї, часто відкрита пропаганда сексуальних збочень. Часто намагаються впровадити щось відверто шкідливе…

Сподобалися думки депутата-аграрія А.Корннацького з Миколаївської області. Хоча і з ним можна дискутувати…

-Прочитав статтю екс-заступниці міністра інформполітики (вона ж – екс-радниця міністра оборони) Тетяни Попової про те, чи варто “воювати” з журналістами та іноземними можновладцями. За контекстом, цьому опусу насправді личить назва “Українці, станьте в позу і зніміть штани” – як мінімум! – написав народний депутат України Аркадій Корнацький.
Учорашня високопосадова чиновниця, а сьогодні грантоїдка, дорікає сайту “Миротворець” за “включення до списку” бувшого німецького канцлера Герхарда Шредера, який давно працює на РФ.

Загальновизнано, що “Миротворець” – це “відстійник” українських аферистів і гріш йому ціна. Але не в тому справа. Важливо те, які “кари небесні” наслала німецька влада на Україну за оте нікчемне публічне згадування відомого німця. Підкреслю – всього лиш одного німця, хоч і відомого. Мало не відлучення української держави від усілякої співпраці й допомоги.
Чорний список. Анафема. Останнє китайське попередження.
А тепер давайте згадаємо про бурхливу діяльність офіційного представника німецького уряду в Україні Георга Мільбрадта. Його числені публічні заяви щодо так званої децентралізації. Зокрема, в “Дойче Велле”.
Мало того, що він офіційно схвалює і підтримує цей мега-злочин українських можновладців, які шляхом проведення цієї антиконституційної “реформи” грубо порушують конституційний лад і знищують українське село, він ще й відкрито закликає українських узурпаторів влади до прискорення насильницького “об’єднання громад” – без огляду на конституційні права мільйонів українських селян і їх волю!
Так прямо і заявляє – досить ліберальничати, треба примусити українських громадян до “об’єднання” !
Щоб так старатися допомагати явним злочинцям, треба бути або корупційно вмотивованим, або клінічним ідіотом, але в будь-якому випадку, це грубе втручання у внутрішні справи України.
Відчули різницю?

За одне погане слово якогось нікчемного українського сайту щодо ОДНОГО німця – анафема цілій українській державі від цілого німецького уряду; за публічні заклики офіційного представника цього уряду – фактично до геноциду МІЛЬЙОНІВ українців – нуль емоцій від того ж німецького уряду!
Бо я до нього офіційно звертався, до німецького уряду, з приводу ганебної співучасті Мільбрадта у злочинах “гройсманів”. – жорстко зауважив А.Корнацький.

У мене немає такого досвіду спілкувань із закордонними донорами, як у шановного депутата.

Але, те, що не можна бездумно, без аналізу і вивчення будь-яких ініціатив чи ідей, які масово приходять в Україну, автоматично впроваджувати як Закони для мільйонів громадян, погоджуюся!

Чи розуміють це інші наші депутати і урядовці?

Євген Булатніков, студент

MIXADVERT