Міністерство ветеранів очолила цивільна особа – жінка! Чого очікувати далі?

Створено Міністерство ветеранів, яке очолила цивільна особа – жінка! Чого очікувати далі?
Вважаю, що заступниками Міністра, директорами департаментів повинні бути лише учасники російсько-української війни.

Ми, учасники АТО та ООС вимагаємо залучення патріотів до керування державою!!!
Воїни АТО та ООС – добровольцi, готові долучитися до виправлення стану справ в нашій Державі. Ми не підтримуємо політичних піарників та авантюристів! Але, ми готові долучитися до боротьби з корупціонерами, які засіли у владних кабінетах.
А для цього необхідно, щоб президент або Кабінет Міністрів України, чи Народні депутати України виступили з законодавчою ініціативою, про введення квотного принципу при розподілі посад у всіх державних органах виконавчої влади та державних установах, з обов’язковим включенням до їх вищого керівного складу та керівників середньої ланки, учасників бойових дій, з достатнім кваліфікаційним рівнем, досвідом роботи та освіти. Та, як результат, заставити виконувати Закон України “Про зайнятість населення», а саме, частини першої, пункту 8 , статті 14 цього закону, щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.

Ми переконані, що тільки ті, хто протистояв ворогу на передовій і зблизька дивився смерті у вічі, здатні здолати внутрішнього ворога нашої державності- корупцію! Ми наголошуємо, що це повинно стосуватися тільки справжніх учасників АТО (участників бойових дій зазначених у пунктах 19 та 20, частини першої статті 6 Закону Украіни ” Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”), а не осіб, що займалися військовим туризмом, виконуючи свої посадові обов’язки, але які також є носіями посвідчення УБД.
Доводимо до Вашого відома, що серед учасників бойових дій, особливо добровольців, були не тільки люди робочих професій. Серед нас були депутати всіх рівнів, починаючи з сільських рад і аж до Верховної Ради України, Міністри та їх заступники, голови районних та обласних адміністрацій, голови сільських, селищних та міських рад, директори підприємств і організацій, бізнесмени, науковці та держслужбовці, тобто люди з достатнім життєвим досвідом та освітнім рівнем.
То ж ми впевнені, що разом нам вдасться побороти корупцію та побудувати квітучу державу Україна! 7 липня 2016 Президент підписав Закон 1436-VIII в прикінцевих положеннях якого чітко сказано, що:

1) Цей Закон набирає чинності через місяць з дня його опублікування.
2) Кабінету Міністрів України протягом одного місяця з дня набрання чинності цим Законом: – привести свої нормативно- правові акти у відповідальність із цим Законом; – забезпечити приведення міністерствами, іншими центральними і місцевими органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідальність із цим Законом.
Але ХТОСЬ до тепер саботує його виконання. А як доконаний факт, Участників АТО бояться допускати до роботи в Державних установах або ж звільняють з посад тільки тому, що вони заважають корупційній діяльності.
Просимо Вас підтримати нашу ініціативу і всебічно сприяти детальному розгляду і вирішенню проблемних питань, озвучених в цьому листі перед Президентом, Кабінетом Міністрів і Верховною Радою України.
Микола Греков, доброволець, мер окупованого міста Олександрівськ

MIXADVERT