Куди пропала Юля? До середини грудня в США відбудеться доленосна для Тимошенко подія, – ЗМІ

Від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість – для Юлії Тимошенко залежить дуже багато…
Юлія Тимошенко. Фото: соцмережі.
А ми думаємо, з яким це Вона робочим візитом до Америки поперлась! А воно ось що!)))))))))) До середини грудня в США відбудеться доленосна для Юлії Тимошенко подія. Суд округу Колумбія оголосить угоду з колишнім прем’єр-міністром України Павлом Лазаренком”, – пишуть оглядачі видання “Українські новини” Оксана Горькова та Ірина Попович у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжують:<p “=””>”Угода стосується розподілу між США та Україною заарештованих грошей Лазаренка, отриманих злочинним шляхом – за що він був засуджений судом США до 97 місяців тюремного ув’язнення.<p “=””>Тим же судом було доведено, що більша частка цих грошей, – як хабар, – була перерахована Павлу Лазаренку Юлією Тимошенко. Будучи прем’єром, Павло Лазаренко видав державну гарантію на 200 мільйонів доларів Тимошенко для купівлі її компанією газу у “Газпрому”.Компанія Тимошенко газ отримала, але з росіянами не розрахувалася, і в підсумку, – розраховуватися довелося державі, – коштом платників податків. А отримані від цієї оборудки гроші, – спершу опинилися на офшорних рахунках Тимошенко, а потім – Павла Лазаренка.

Так що від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість – для Тимошенко залежить дуже багато, а може навіть і подальша доля.

На фоні всіх цих подій, – кумедною виглядає заява Юлії Тимошенко: “Відсьогодні кілька днів перебуваю в США. Запланована низка важливих розмов і зустрічей із впливовими людьми в Сполучених Штатах”.

MIXADVERT