Чи будуть дороги в Луганській області, якщо будуть будувати їх сепари?

Громадські активісти і патріоти України зацікавилися дивними оборудками довкола ремонту і будівництва доріг на Луганщині. Чи скоєні начальником служби автомобільних доріг Луганської області Бережним Ю.М. дії, що потрапляють під конкретні статті боротьби з корупцією?

Судіть самі… Хоча, бажано, аби цим зацікавилися правоохоронні органи…

Бережним Юрієм Миколайовичем було створено дві компанії для мети використання власних корупційних інтересів це підтверджує наступна інформація:

 

 

Розмір статутного капіталу по перевіреним даним не відповідає вказаному розміру в ЄДР, а по факту він складає 1 000,00 грн, основних фінансів немає.
Обидва засновники зареєстровані на окупованій території Луганської області.
При участі в торгах UA-2018-06-21-002748-a Поточний середній ремонт автомобільної дороги О130508 Нова Астрахань – Боровеньки на ділянці км 0+000-км 10+200 (будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь), очікувана вартість 74 297 805,00.
Даною компанією були надані підроблені документи, а саме Договір оренди між ТОВ Будівельником та філією Білоцерківське ДЕО, однак такий договір фактично не укладався та техніка в оренду не передавалась. Про що свідчить лист КОДУ № 09/1592 від 06.09.2018 р.
Також будівельник надає підробні документи що гарантують забезпечення тендерної пропозиції від ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Фінансова компанія «ТендерФінСервіс» та надали документи які не відповідають умовам тендерної документації та чинному законодавству з оформлення банківських гарантій. Електронний підпис який має бути накладений на банківську гарантію не можливо перевірити на Міністерство юстиції України Центральний засвідчувальний орган. За цими порушеннями Замовник мало б відхилити пропозицію Учасника але в супереч цьому вони визначені переможцем, що підтверджує лобіювання компанії ТОВ Будівельник начальником служби автомобільних доріг Луганської області Бережний Ю.М. Та мають усі ознаки корупційних дій.-пише luganua

Featured Image -- 13465

Друга компанія ТОВ УКРЕНЕРГОГРУП де лобіює Бережний Ю.М. також приймає участь у державних закупівлях з підробними документами та перемагає завдяки усім порушенням у торгах. А саме підробні документи по банківській гарантії які були взято в однієї і тієїж фінансовій установі ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Фінансова компанія «ТендерФінСервіс»

ТОВ Укренергоргуп завдяки аферних схем та зв’язками з державними органами заволодів майном та АБЗ у Луганській області.

Хто стоїть за Бережним?
Куди ідуть гроші платників податків?
Як і хто фінансують руській мир в Луганській області?
Розкрадання дорожнього бюджету: схеми Бережного. Дорожній фонд «освоїть» -російський світ побудує: Бережний і Ко.
Хто і навіщо зриває будівництво доріг в Луганській області?
Чи будуть дороги в Луганській області, якщо будуть будувати їх пустишки і фіктивні фірми Бережного?

Комітет люстрації

MIXADVERT