Дайте гроші Смілянському!

Мене навіть один нардеп усовіщав – мовляв, пошта у нас – недержавна і держава нічого з бюджету не дає. І ось – нате вам!
Парламентська фракція “Блок Петра Порошенка” звертається до Кабінету Міністрів України з вимогою збільшити фінансування ПАТ “Укрпошта”, щоб не допустити звільнення співробітників і закриття поштових відділень, повідомив заступник керівника фракції Ігор Кононенко.

“Хочу анонсувати, що фракція “БПП” звертається до Кабінету Міністрів із вимогою збільшити фінансування “Укрпошти”. Якщо не вирішити проблему негайно, то вже в січні 4,5 млн осіб можуть залишитися без пенсій, тому що їх буде просто нікому розносити. “Укрпошта” буде змушена звільнити велику кількість листонош через брак коштів”, – зазначив І.Кононенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, коментуючи плани роботи на поточному пленарному тижні Верховної Ради.
До речі, зарплату гендиректору “Укрпошти” Ігорю Смілянському, ефективному менеджеру, підняли з 333 тисч до 700 тисяч. За місяць. У збитковому підприємстві. Україна багата – не одного загрянишного “ефективного менеджера” прогодує…

Vasyl Chepurnyi

MIXADVERT