Вікторія Кім буде відповідати за участь України на форумі книговидавців у Франкфурті

Заступником директора Українського інституту книги працює громадянка Росії.

Вікторію Юріївну Кім була призначено на цю посаду за сприяння Державного секретаря з питань культури Ростислава Карандєєва, Кім родом з Севастополя, закінчила факультет журналістики Московського державного університету.

До цього громадянка Росії працювала у виданнях, які належали олігарху-втікачу Курченку, зокрема, Вікторія працювала редактором журналів Forbes Україна, який закрили після втечі ”гаманця” Януковича в Росію.

Наразі Кім проживає в Києві з уроженцем Приморського краю Акімом Галімовим, який також закінчив МГУ та працював після цього на телеканалі “Інтер”.

Вікторія Кім після окупації Криму не відмовилася від земельної ділянки, яка розташована в Севастополі, а, отже, згідно з законодавством Росії, отримала громадянство країни-агресора.

Вже в жовтні Вікторія Кім буде відповідати за участь України на форумі книговидавців у Франкфурті, де буде відмито частину з виділених на Український інститут книги коштів.

Втрати державного бюджету можуть скласти сумму в декілька мільйонів гривень, які будуть розпилені громядянкою країни-агресора за нашої мовчазної згоди.

Ігор Громов

MIXADVERT