С.Міщенко: 23 мільярди гривень використано незаконно

Оприлюднені дані у звіті Рахункової палати про незаконне й нецільове використання коштів Державного бюджету викликають шок!

23 мільярди гривень використано незаконно. І це в той час, як Кабінет Міністрів б’є себе в груди й розповідає про великі економічні звершення. Це не уряд реформаторів. Це уряд базарних клептократів.
Відповідно я направив офіційний запит до НАБУ з вимогою відкрити кримінальне провадження. Я вимагаю від НАБУ невідкладно внести дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати кримінальне досудове розслідування щодо незаконного та неефективного використання державних коштів і майна на суму 23 мільярди гривень.

Як бачимо із звіту Рахункової палати кошти Державного бюджету переправляються на фінансування енергетичних монополій, тотальне розкрадання на тендерах.
Ще одна частина Звіту – це нецільове використання коштів на піар-проекти Прем’єра Гройсмана, який уже давно не займається країною, а займається виключно своїм політичним проектом.
Під час призначення Гройсмана Прем’єром він заявив, що «я вам покажу, як потрібно працювати». Рахункова палата показала, як він «напрацював» на 23 мільярди гривень.

Сергій Міщенко

MIXADVERT