Материнство – найвідповідальніша та найприємніша місія жінки на планеті!

Материнство – найвідповідальніша та найприємніша місія жінки на планеті!

День матері українці святкують у другу неділю травня. У народі травень вважається місяцем Пречистої Діви Марії.

Тому з побажаннями молодим мамам, щоб Божа Матір завжди охороняла їх діток від хвороб та негараздів до пологового будинку завітав Дружківський міський голова Валерій Гнатенко. Подарунками та теплими словами міський голова при виписці  привітав з народженням донечки та святом матері Галину Яглинську.

Для молодої матусі  це друга дитина, дома на неї чекає 6-річний синочок. Валерій Гнатенко привітав родину з поповненням, побажавши діткам здоров’я.

Також напередодні чудового свята – Дня матері –Валерій Гнатенко та заступник міського голови Наталія Слесаренко  відвідали прийомну родину Мийсарош, яка взяла на себе обов’язок виховання 4 прийомних дітей:  трьох дівчаток та хлопчика. Це родина, в якій створені всі умови для комфортного виховання дітей, які оточені увагою, любов’ю та  турботою.

«У родинному колі завжди затишно. В міцній і дружній сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності і моральності, патріотизму та щирої любові до Батьківщини. Дякую вам, шановні  Володимире Івановичу та Олено Василівно за ту можливість, яку ви дали дітям, до яких доля не була прихильною», – подякував родині Валерій Гнатенко.

MIXADVERT